کد خبر: ۵۹۳۲۲
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
آخرین آمار از وضعیت تصادفات و ترافیک نوروز

۵۴۲۴ مجروح و ۱۸۵ کشته در ۷ روز

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا اول فروردین ۱۴۰۴، ۲۱۲۹۳ فقره تصادف درون شهری و برون شهری ثبت شده که در این میان،۵۴۲۴ نفر مجروح و ۱۸۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
۵۴۲۴ مجروح و ۱۸۵ کشته در ۷ روز

مخاطب۲۴- رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا اول فروردین ۱۴۰۴، ۲۱۲۹۳ فقره تصادف درون شهری و برون شهری ثبت شده که در این میان،۵۴۲۴ نفر مجروح و ۱۸۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد که در بازه زمانی طرح ترافیکی نوروز سال ۱۴۰۴، که از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا اول فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشته است، حدود ۱۷۱ میلیون تردد وسیله نقلیه توسط سامانه‌های تردد شمار ثبت شده است.

وی گفت: این آمار نشان‌دهنده افزایش ۳ درصدی تردد‌ها در محور‌های مختلف کشور نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته به ویژه در تعطیلات نوروزی است.

کرمی اسد همچنین اظهار داشت که در این مدت، ۲۱۲۹۳ فقره تصادف درون شهری و برون شهری ثبت شده که در این میان، ۵۴۲۴ نفر مجروح و ۱۸۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به جزئیات تصادفات روز اول فروردین ۱۴۰۴، اعلام کرد: در تصادفات درون شهری ۲۰۶۸فقره تصادف ثبت شده که منجر به فوت سه نفر و مجروح شدن ۳۴۹ نفر شده است.

وی افزود: همچنین، در تصادفات برون شهری، ۷۵۸ فقره تصادف ثبت شد که متاسفانه ۱۹ نفر جان خود را از دست داده و ۲۵۴نفر مجروح شدند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در مجموع، این تصادفات در ۲۴ ساعت گذشته به آمار ۲۸۲۶ فقره تصادف، مرگ ۲۲ تن و مجروح شدن ۶۰۳ نفر رسید.

کرمی اسد در خصوص علل وقوع تصادفات گفت: عوامل اصلی بروز تصادفات منجر به فوت عبارتند از: عدم توجه به جلو با ۴۵ درصد، انحراف به چپ با ۱۱ درصد، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۲۶ درصد، تغییر مسیر ناگهانی با ۵ درصد و واژگونی وسیله نقلیه با ۲۴ درصد. این عوامل در مجموع ۲۵ درصد از کل تصادفات را شامل می‌شوند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در ادامه به وضعیت تصادفات در استان‌ها اشاره کرد و افزود: استان‌های اصفهان و تهران (فاتب) بیشترین تصادفات درون شهری را داشتند. در تصادفات برون شهری، استان‌های کرمان، قم، لرستان، مازندران و زنجان بیشترین آمار تصادفات را به خود اختصاص دادند. همچنین، این استان‌ها بیشترین تعداد تصادفات درون و برون شهری را ثبت کرده‌اند.

وی با اشاره به شرایط جوی در برخی از محور‌های مواصلاتی شمال کشور، به رانندگان توصیه کرد که از توقف در حاشیه راه‌ها خودداری کنند و حتماً به هشدار‌ها و اطلاعیه‌های پلیس راه و راهور توجه کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین گفت: رانندگان باید به شرایط جوی و وضعیت جاده‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

برچسب ها: تصادف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر