کد خبر: ۵۹۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱

واکنش تند دفتر علی لاریجانی به سخنان علی مطهری

دفتر علی لاریجانی اعلام کرد: مطالب دکتر علی مطهری درباره‌ی استضیاح آقای دکتر رحمانی فضلی وزیر وقت کشور و دخالت آقای دکتر لاریجانی با تمسک به نظر بیت رهبری یا موارد دیگر نظیر دوستی کلاً تکذیب می‌شود
واکنش تند دفتر علی لاریجانی به سخنان علی مطهری

مخاطب۲۴- دفتر علی لاریجانی اعلام کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیرو مصاحبه جناب آقای دکتر علی مطهری با رسانه‌ی «انتخاب» پیرامون حوادث سال ۹۸ و استضیاح وزیر کشور وقت، دفتر دکتر علی لاریجانی بیانیه‌ای در رد این مطالب گفته شده، صادر می‌کند. متن بیانیه بدین شرح است:

«مطالب دکتر علی مطهری درباره‌ی استضیاح آقای دکتر رحمانی فضلی وزیر وقت کشور و دخالت آقای دکتر لاریجانی با تمسک به نظر بیت رهبری یا موارد دیگر نظیر دوستی کلاً تکذیب می‌شود.

اینگونه توهمات بدون استدلال کراراً از جانب ایشان مطرح شده و این در حالیست که به ایشان توضیح داده شده است که مسئله این امور نیست؛ بلکه افرادی که امضا برای استیضاح کرده بودند امضای خود را پس می‌گرفتند و از عدد ۱۰ که نصاب طرح در مجلس است کاهش می‌یافت. آقای دکتر کولیوند که رییس وقت کمیسیون شورا‌ها بودند هیچگاه گزارش در مورد نصاب ۱۰ نفر به هیات رییسه ندادند که در دستور قرار گیرد

بیشتر بخوانید

اینگونه اتهامات با هر انگیزه‌ای که مطرح شده باشد، وجه شرعی ندارد و اگر زشتی در کار باشد چنین اقداماتی است.

دفتر دکتر علی لاریجانی

اول فروردین‌ماه ۱۴۰۴»

برچسب ها: علی لاریجانی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت