کد خبر: ۵۹۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵
وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۴

همه‌چیز درباره تسهیلات ۳۰۰ میلیویی مستاجران

اقساط وام ودیعه مسکن را با سود ۲۳ درصد حساب می‌کنند. این عدد را هر سال شورای پول و اعتبار تعیین می‌کند و، چون تغییری در روند بازپرداخت اقساط وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ اعمال نشده، مستاجران باید درسال جدید هم روی همین میزان سود برنامه‌ریزی کنند. از طرفی اقساط وام ودیعه مسکن باید نهایتا ظرف پنج سال با بانک تسویه شود
همه‌چیز درباره تسهیلات ۳۰۰ میلیویی مستاجران

مخاطب۲۴- مستاجرانی که در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ وام ودیعه مسکن گرفتند، در سال جدید دوباره می‌توانند امیدوار به دریافت تسهیلات باشند.

مبلغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ که برای مستاجران اهمیت دارد، برخلاف تسهیلات ازدواج افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید

وام مستاجران در سال جدید به اندازه ۵۰ درصد درمقایسه با سالی که پشت‌سر گذاشتیم، ارتقا پیدا می‌کند و سقف تسهیلات در پایتخت به ۳۰۰ میلیون تومان می‌رسد. مبلغ وام ودیعه مسکن متناسب با محل سکونت متقاضی تعیین می‌شود. سود وام طبق مصوبه شورای پول و اعتبار ۲۳ درصد است و مستاجران باید ظرف پنج سال اقساط تسهیلات را تسویه کنند. اخبار جدید نشان می‌دهد مستاجرانی که در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ وام ودیعه مسکن گرفتند، در سال جدید دوباره می‌توانند امیدوار به دریافت تسهیلات باشند.

مبلغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ چقدر است؟

مبلغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ طبق روال سال‌های گذشته متناسب با محل سکونت متقاضی خواهد بود. مثلا در تهران که قیمت مسکن و هزینه‌های اجاره‌نشینی بیشتر از سایر شهرهاست، بیشترین میزان تسهیلات را در نظر می‌گیرند و هرچقدر جمعیت محل سکونت متقاضی کمتر باشد، به مبلغ کمتری نیز دسترسی خواهد داشت.

مبلغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ در تهران قرار است ۳۰۰ میلیون تومان باشد. عددی که به معنای افزایش ۵۰ درصدی مبلغ تسهیلات درمقایسه با سال قبل است. طبق اعلام بانک مرکزی مبلغ وام ودیعه مسکن در مراکز استان‌ها و شهر‌هایی با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر، در سال جدید به ۲۲۵ میلیون تومان ارتقا پیدا می‌کند.

مبلغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ در سایر شهر‌ها ۱۵۰ میلیون تومان خواهد بود. وام ودیعه مسکن به مستاجران ساکن در مناطق روستایی هم تعلق می‌گیرد. در سالی که پشت‌سر گذاشتیم، مستاجران متقاضی وام ودیعه مسکن به تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی دسترسی داشتند و حالا این عدد با رشد ۵۰ درصدی در سال جدید به ۶۰ میلیون تومان تبدیل می‌شود.

اقساط وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ چقدر است؟

اقساط وام ودیعه مسکن را با سود ۲۳ درصد حساب می‌کنند. این عدد را هر سال شورای پول و اعتبار تعیین می‌کند و، چون تغییری در روند بازپرداخت اقساط وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ اعمال نشده، مستاجران باید درسال جدید هم روی همین میزان سود برنامه‌ریزی کنند. از طرفی اقساط وام ودیعه مسکن باید نهایتا ظرف پنج سال با بانک تسویه شود.

اقساط وام ودیعه مسکن به این ترتیب برای متقاضی که در تهران سکونت دارد و خواستار دریافت سقف ۳۰۰ میلیونی تسهیلات است، به ماهی هشت میلیون و ۴۵۷ هزار و ۱۴۱ تومان می‌رسد. بعد پنج سال از پرداخت اقساط، متقاضی روی هم ۵۰۷ میلیون و ۴۲۸ میلیون و اندی به بانک برمی‌گرداند که نزدیک ۲۰۷ میلیون از این پول، حکم سود وام را دارد.

اقساط وام ودیعه مسکن ۲۲۵ میلیون تومانی، به ازای هر ماه شش میلیون و ۳۴۲ میلیون و ۸۵۶ هزار تومان است. بابت وام ودیعه مسکن ۱۵۰ میلیون تومانی، بحث اقساط چهار میلیون و ۲۲۸ میلیون و ۵۷۱ هزار تومانی مطرح می‌شود. مستاجران ساکن مناطق روستایی هم درصورت دریافت تسهیلات ۶۰ میلیون تومانی، باید ماهانه یک میلیون و ۶۹۱ هزار و ۴۲۸ تومان به اسم اقساط کنار بگذارند.

شرایط دریافت وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ چیست؟

شرایط دریافت وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ هنوز به شکل قطعی مشخص نشده است. اخبار غیررسمی، اما نشان می‌دهد بخشی از سختگیری‌های سال‌های گذشته کنار گذاشته می‌شود، اما قاعدتا یکسری از شرایط و ضوابط پابرجا خواهد بود.

وام ودیعه مسکن ذاتا برای مستاجران متاهل طراحی شده و ارائه اجاره‌نامه یکی از اولین مدارک و شرایط موردنیاز برای دریافت تسهیلات خواهد بود. با این حال آقایان مجرد بالای ۴۵ سال و خانم‌های مجرد بالای ۳۵ سال امکان دریافت تسهیلات را دارند.

وام ودیعه مسکن از دوران کرونا به ادبیات بانکی کشور اضافه شد، تا ۱۴۰۳ به هر متقاضی فقط یکبار تعلق می‌گرفت. حالا وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده متقاضیانی که در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ موفق به دریافت تسهیلات شدند و تا الان اقساط را تسویه کرده‌اند، در سال جدید می‌توانند امیدوار به دریافت دوباره وام ودیعه مسکن باشند.

 

 

همه‌چیز درباره تسهیلات ۳۰۰ میلیویی مستاجران

برچسب ها: وام ودیعه مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر