کد خبر: ۵۹۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰

دنیامالی: با مقصران قطع برق ورزشگاه آزادی برخورد می‌شود

دنیامالی می‌گوید با افرادی که باعث قطعی نورافکن ورزشگاه آزادی در بازی ایران و امارات شدند برخورد می‌شود.
دنیامالی: با مقصران قطع برق ورزشگاه آزادی برخورد می‌شود

مخاطب ۲۴- احمد دنیامالی در پایان دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و امارات، گفت: برای اولین بار است که بچه‌های ما بدون تشویش و نگرانی خود را برای حضور قوی در جام جهانی آماده می‌کنند. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش برنامه‌ریزی‌هایی دارند که برای تیم ملی بازی‌های خوبی را در فیفادی‌ها تدارک ببینیم تا حضوری قدرتمند در این دوره از جام جهانی داشته باشیم. این پیروزی را تبریک می‌گویم و ان‌شاءالله در آینده خبر‌های خوبی از ورزش و فوتبال بشنویم.

وی درباره خاموش شدن یکی از نورافکن‌های ورزشگاه آزادی در اوایل دیدار امشب گفت: این ورزشگاه در حال بازسازی است. خودم هم نسبت به این مسئله معترض بودم، اما دوستان می‌گویند باران آمده و به همین دلیل این اتفاق رخ داده است. با این وجود نباید این اتفاق رخ بدهد. بابت این مسئله عذرخواهی می‌کنم و قطعاً این اتفاق در آینده رخ نخواهد داد.

بیشتر بخوانید

وزیر ورزش با اشاره به اینکه قطعاً با مسببان این مسئله برخورد می‌شود، گفت: شخصاً خیلی از موارد را کنترل کردم. چمن ما یکی از بهترین چمن‌هاست و بایستی شرایطی را ایجاد کنیم که کاملاً استاندارد باشد و ان‌شاءالله مردم ما در این آینده از اینگونه موارد مشاهده نخواهند کرد. بارندگی باعث شد که یکی از ترانس‌ها از مدار خارج شود که ما موتور اضطراری داشتیم و آن را وارد مدار کرده و یکسره کردیم.

دنیامالی وی درباره بازی‌های تدارکاتی با تیم‌های قدرتمند گفت: در حال مذاکره با یکسری کشور‌ها هستیم تا بعد از اینکه بازی‌های این مرحله تمام شد، این کار صورت بگیرد. هنوز سه بازی دیگر داریم. به هر حال آن چیزی که وجود دارد، صعود تیم ما ۹۹ درصد قطعی است و دیدار آینده شرایط را برای دو دیدار بعد از آن مشخص می‌کند. ما حال تدارک هستیم که مسابقات خوبی را برای ملی پوشان تدارک ببینیم تا آنها بیشتر در کنار یکدیگر بازی کنند و این هماهنگی برای جام جهانی خیلی مهم است.

دنیامالی درباره حضور مسعود پزشکیان در ورزشگاه گفت: آن چیزی که برای ما مهم است، این است که از ظرفیت دولت و رئیس جمهور برای ورزش و فوتبال کشور استفاده کنیم. امروز هم رئیس جمهور خودش خواست که بیاید و قدمش هم خیر بود. اگر دست خودش بود، تا آخر هم می‌ایستاد، اما تیم محافظ او تشخیص داد که چند دقیقه زودتر از ورزشگاه بیرون برود.

برچسب ها: احمد دنیامالی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال
به منظور توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحقق اهداف تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی، شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
پیام محسن تنابنده به ترامپ! پیام محسن تنابنده به ترامپ!
واکنش محسن تنابنده به اظهارات ترامپ
ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند
زمان آغاز فعالیت متروی تهران همزمان با تغییر ساعات کار ادارات، تغییر یافت.
جشنواره بهار نارنج در گیلان جشنواره بهار نارنج در گیلان
جشنواره بهارنارنج به شماره ۱۰۵۸ در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت ملی رسیده است و از سه‌شنبه یازدهمین جشنواره ملی بهارنارنج در کومله لنگرود واقع در شرق گیلان آغاز بکار کرد.
ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد
معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا که عنوان کرده ایران تنها کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد، اما از غنی‌سازی برخوردار است، گفت: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.
فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد
رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است فیلترینگ یکی از بدترین رفتار‌ها در قبال مردم ایران است و به مخاطرات فرهنگی و امنیتی آن اشاره می‌کند؛ وی همچنین از ناکامی دولت‌ها در مقابله با مافیای فیلتر و تأثیرات منفی آن بر نسل جوان سخن گفت.
تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته
پس از جنگ جهانی دوم ارتش شوروی ناحیه شرقی لهستان را خالی از سکنه کرد. حالا مردم لهستان مانده بودند و ویرانی‌های جنگ و آوارگی از شهر و دیارشان. لهستانی‌ها مجبور به کوچ شدند. بعضی از آنها راه ایران را در پیش گرفتند.
برگزیده
ماجرای مشتی که روانه صورت افشین پیروانی شد ماجرای مشتی که روانه صورت افشین پیروانی شد
پس از پیروزی دو بر یک پرسپولیس برابر خیبر خرم‌آباد در جریان هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال ایران، یک فرد منتسب به نزدیکان مالک باشگاه خرم‌آبادی در جریان یک درگیری فیزیکی مشت محکمی به صورت افشین پیروانی مدیر تیم پرسپولیس زد
طارمی یامال ۱۷ ساله را زمین گیر کرد طارمی یامال ۱۷ ساله را زمین گیر کرد
درخشش مهدی طارمی در بازی برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا باعث شده تا نگاه رسانه‌های ایتالیایی نسبت به مهاجم ایرانی باشگاه اینتر حسابی عوض شود.
دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها
تراکتور حالا می‌تواند بدون جابه‌جایی دیدار هفته پایانی جام قهرمانی را در خانه بالای سر ببرد که این اتفاق منوط به موافقت این باشگاه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر