کد خبر: ۵۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

ممنوعیت تردد در آزادراه «تهران _ شمال» و چالوس

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: تردد کلیه وسایل نقلیه در محور «چالوس» و آزادراه «تهران-شمال» مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.
ممنوعیت تردد در آزادراه «تهران _ شمال» و چالوس

مخاطب۲۴- سرهنگ احمد شیرانی درباره آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی کشور اظهار کرد: ترافیک محور چالوس (مسیر جنوب به شمال) حدفاصل «پل‌زنگوله» تا «سیاه‌بیشه» سنگین است. همچنین ترافیک آزادراه «تهران‌ـشمال» مسیر جنوب به شمال حد فاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل ۱۸ سنگین است. ترافیک محور «هراز» مسیر جنوب به شمال محدوده «لاسم» نیز سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: تردد در محور «فیروزکوه» و آزادراه «قزوین‌ـرشت» در مسیر رفت و برگشت روان است.

وی درباره وضعیت جوی محور‌های شمالی گفت: محور‌های شمالی دارای بارش باران هستند.

شیرانی درباره وضعیت ترافیکی آزادراه «تهران، کرج، قزوین» اظهار کرد: ترافیک سنگین در محدوده‌های مهرشهر، گلشهر و پل حصارک گزارش شده است. همچنین ترافیک آزادراه «تهران ـ قم» در محدوده بهشت زهرا سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور توضیح داد: بارش باران و مه‌گرفتگی در برخی محور‌های استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، مازندران، گیلان، کردستان، زنجان، البرز، تهران، لرستان، اصفهان، چهارمحال بختیاری خوزستان گزارش شده است.

برچسب ها: چالوس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر