کد خبر: ۵۹۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹

توضیحات دفتر رفیق‌دوست درباره مصاحبه جنجالی

دفتر محسن رفیق دوست در توضیحاتی آورد؛ آقای رفیق دوست درسنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نمی‌باشد
توضیحات دفتر رفیق‌دوست درباره مصاحبه جنجالی

مخاطب۲۴- دفتر سردار محسن رفیق دوست توضیحاتی درباره مصاحبه اخیر محسن رفیق دوست ارائه کرد.

متن جوابیه دفتر رئیس اسبق بنیاد مستضفان به شرح ذیل است

در روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ با سایت دیده بان ایران گفت و گویی ویدئویی بیش از ۲ ساعته انجام داد.

در این گفت و گوی ویدئویی بیش از ۲ ساعته مباحثی درباره خاطرات دوران مسئولیت آقای رفیق دوست از جمله مسئولیت ایشان در دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در جوار امام راحل و در دوران دفاع مقدس اشاره شد. بخش دیگری از این گفت‌و‌گو درباره دوران مسئولیت موفق ایشان در بنیاد مستضعفان با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

در بخش کوتاهی از انتهای مصاحبه (دقایق پایانی) مجری سوالی درباره کتاب خاطرات انیس نقاش می‌پرسد که آقای رفیق دوست در پاسخ به خاطره شخص دیگری مطالبی را طرح می‌کند که مورد بهره برداری و سو استفاده رسانه‌های معاند خارج از کشور و رسانه‌های مغرض داخلی با اهداف سیاسی خاص قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

در ادامه ذکر چند نکته درباره مسائل طرح شده در مصاحبه ویدئویی اخیر حائز اهمیت است:

۱- سوال مذکور در پاسخ به خاطره انیس نقاش ذکر شده که به صورت کامل و مشخص از سوی مجری بدان پرداخته نشده بود، بنابراین پاسخ آقای رفیق دوست به این پرسش در دقایق پایانی مصاحبه کامل نبوده و به لحاظ حقوقی قابل استناد نیست.

۲- آقای رفیق دوست درسنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نمی‌باشد.

۳- برخی رسانه‌های مغرض در داخل و رسانه‌های ضد انقلاب در خارج با اهداف خود صحبت‌های ایشان را تحریف کرده و با حذف قبل و بعد مصاحبه تصویری، ادعا‌هایی را درباره ایشان و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درباره ترور برخی افراد مطرح کردند که صحیح نیست و تکذیب می‌گردد.

۴-لازم به یادآوری است این رسانه‌ها به دلیل بیش از ۵۰ سال خدمت آقای رفیق دوست به نظام و امامین انقلاب موضوعات موهوم را دستاویزی برای تخریب ایشان و نظام قرار داده‌اند. بی تردید در دستکاری گفت وگوی یاد شده ردپای عناصر منافق خارج نشین در تخریب نظام جمهوری اسلامی و دیپلماسی نظام دیده می‌شود. محتوای منتشر شده در رسانه‌های ضدانقلاب بخش تقطیع شده مصاحبه کامل ایشان است و مورد تایید دفتر ایشان نمی‌باشد.

۵- ذکر این نکته حائز اهمیت است که با توجه به بیماری قبلی ایشان و زمان طولانی مصاحبه، مطالب طرح شده در بخش پایانی فاقد اصالت و استناد حقوقی، تاریخی و بین المللی است و رسانه منتشر کننده هم باید به این موارد پیش از انتشار توجه می‌کرد. انتظار می‌رفت رسانه منتشر کننده با توجه به شرایط کشور و الزامات بین المللی اقدام به انتشار مطالب می‌کرد.

۶- قضاوت برخی رسانه‌ها درباره مطالب طرح شده با توجه به وضعیت سلامت سردار رفیق دوست پس از عمل جراحی، زمان طولانی مصاحبه و گستردگی مباحث طرح شده صحیح نیست، فقط روایت رسمی درباره وقایع طرح شده قابل تایید است.

۷- پیش از مصاحبه بحث‌هایی درباره خاطرات دیگران از برخی ترور‌ها در خارج از کشور مطرح می‌شود که در سوال آخر مصاحبه به این مباحث و اسامی اشخاص دیگر و خاطرات آنها ارجاع می‌شود ودر حقیقت نقل قول از افراد دیگر می‌باشد و از سوی دیگر برخی قتل‌ها مانند قتل فریدون فرخزاد ارتباطی با دوران مسئولیت آقای رفیق دوست ندارد.

۸- با توجه به جمیع جهات درباره روایت آقای محسن رفیق دوست و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ رسانه‌ها از پیش داوری وقضاوت درباره مطالب مطرح شده از سوی ایشان خودداری کرده و روایت درست را به لحاظ حقوقی از منابع رسمی دریافت کنند.

برچسب ها: رفیق دوست
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
متن کامل دعای جوشن کبیر متن کامل دعای جوشن کبیر
متن کامل دعای جوشن کبیر به همراه متن ترجمه فارسی را در زیر مشاهده می‌کنید.
پدیده ۱۹ ساله فرانسوی به حضور در تیم ملی پدیده ۱۹ ساله فرانسوی به حضور در تیم ملی
دزیره دوئه حضور در تیم ملی فوتبال فرانسه در ۱۹ سالگی را افتخار بزرگی برای خود دانست.
۲۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته طرح نوروزی ۱۴۰۴ جان باختند ۲۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته طرح نوروزی ۱۴۰۴ جان باختند
رئیس پلیس راه راهور فراجا از ۲۱ نفر فوتی در ۲۴ ساعت گذشته طرح نوروزی ۱۴۰۴ خبر داد.
واکنش میرسلیم به تهدیدات ترامپ علیه ایران واکنش میرسلیم به تهدیدات ترامپ علیه ایران
سید مصطفی میرسلیم در کانال تلگرامی خود به تهدیدات ترامپ علیه ایران واکنش نشان داد.
دلیلی حمله طارمی به المعز علی چه بود؟ دلیلی حمله طارمی به المعز علی چه بود؟
مهدی طارمی و سردار آزمون تعقیب کنندگان المعز علی در صدر جدول گلزنان انتخابی جام جهانی در آسیا هستند.
سهمیه بنزین فروردین ۱۴۰۴ برای هر کارت سوخت چقدر است؟ سهمیه بنزین فروردین ۱۴۰۴ برای هر کارت سوخت چقدر است؟
درحالیکه وزیر نفت از سهمیه نوروزی ابراز بی‌اطلاعی کرد، سهیمه بنزین فروردین ماه توسط پالایش و پخش اعلام شد.
تبریک نوروزیِ لاوروف به عراقچی تبریک نوروزیِ لاوروف به عراقچی
لاوروف ابراز امیدواری کرد که روند اجرای توافقات مشترک در سال آینده هم ادامه پیدا کند.
برگزیده
ماسک: افراد بد قصد جانم را دارند ماسک: افراد بد قصد جانم را دارند
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی درباره کسانی که وی آنها را «افراد بد» خطاب کرد، گفت که این افراد قصد جانش را دارند.
پزشکیان: مردم با رعایت مقررات در سفر، سال نو را با خوشی و بدون حادثه آغاز کنند پزشکیان: مردم با رعایت مقررات در سفر، سال نو را با خوشی و بدون حادثه آغاز کنند
رئیس‌جمهور با بیان اینکه شنیدن خبر آمار حادثه‌دیدگان در همین روز‌های ابتدایی و همچنین آمار سانحه‌دیدگان در شب چهارشنبه سوری بسیار غم‌انگیز و موجب نگرانی و ناراحتی است، گفت: از همه مردم عزیز درخواست می‌کنم با رعایت قوانین و مقررات و افزایش ایمنی در سفر، سال نو را برای خود و دیگران، با خوبی و خوشی و بدون حادثه آغاز کنند.
قائم مقام وزیر علوم منصوب شد قائم مقام وزیر علوم منصوب شد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «مسعود شمس بخش» را به عنوان قائم مقام این وزارتخانه منصوب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر