کد خبر: ۵۹۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹

توضیحات دفتر رفیق‌دوست درباره مصاحبه جنجالی

دفتر محسن رفیق دوست در توضیحاتی آورد؛ آقای رفیق دوست درسنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نمی‌باشد
توضیحات دفتر رفیق‌دوست درباره مصاحبه جنجالی

مخاطب۲۴- دفتر سردار محسن رفیق دوست توضیحاتی درباره مصاحبه اخیر محسن رفیق دوست ارائه کرد.

متن جوابیه دفتر رئیس اسبق بنیاد مستضفان به شرح ذیل است

در روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ با سایت دیده بان ایران گفت و گویی ویدئویی بیش از ۲ ساعته انجام داد.

در این گفت و گوی ویدئویی بیش از ۲ ساعته مباحثی درباره خاطرات دوران مسئولیت آقای رفیق دوست از جمله مسئولیت ایشان در دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در جوار امام راحل و در دوران دفاع مقدس اشاره شد. بخش دیگری از این گفت‌و‌گو درباره دوران مسئولیت موفق ایشان در بنیاد مستضعفان با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

در بخش کوتاهی از انتهای مصاحبه (دقایق پایانی) مجری سوالی درباره کتاب خاطرات انیس نقاش می‌پرسد که آقای رفیق دوست در پاسخ به خاطره شخص دیگری مطالبی را طرح می‌کند که مورد بهره برداری و سو استفاده رسانه‌های معاند خارج از کشور و رسانه‌های مغرض داخلی با اهداف سیاسی خاص قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

در ادامه ذکر چند نکته درباره مسائل طرح شده در مصاحبه ویدئویی اخیر حائز اهمیت است:

۱- سوال مذکور در پاسخ به خاطره انیس نقاش ذکر شده که به صورت کامل و مشخص از سوی مجری بدان پرداخته نشده بود، بنابراین پاسخ آقای رفیق دوست به این پرسش در دقایق پایانی مصاحبه کامل نبوده و به لحاظ حقوقی قابل استناد نیست.

۲- آقای رفیق دوست درسنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نمی‌باشد.

۳- برخی رسانه‌های مغرض در داخل و رسانه‌های ضد انقلاب در خارج با اهداف خود صحبت‌های ایشان را تحریف کرده و با حذف قبل و بعد مصاحبه تصویری، ادعا‌هایی را درباره ایشان و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درباره ترور برخی افراد مطرح کردند که صحیح نیست و تکذیب می‌گردد.

۴-لازم به یادآوری است این رسانه‌ها به دلیل بیش از ۵۰ سال خدمت آقای رفیق دوست به نظام و امامین انقلاب موضوعات موهوم را دستاویزی برای تخریب ایشان و نظام قرار داده‌اند. بی تردید در دستکاری گفت وگوی یاد شده ردپای عناصر منافق خارج نشین در تخریب نظام جمهوری اسلامی و دیپلماسی نظام دیده می‌شود. محتوای منتشر شده در رسانه‌های ضدانقلاب بخش تقطیع شده مصاحبه کامل ایشان است و مورد تایید دفتر ایشان نمی‌باشد.

۵- ذکر این نکته حائز اهمیت است که با توجه به بیماری قبلی ایشان و زمان طولانی مصاحبه، مطالب طرح شده در بخش پایانی فاقد اصالت و استناد حقوقی، تاریخی و بین المللی است و رسانه منتشر کننده هم باید به این موارد پیش از انتشار توجه می‌کرد. انتظار می‌رفت رسانه منتشر کننده با توجه به شرایط کشور و الزامات بین المللی اقدام به انتشار مطالب می‌کرد.

۶- قضاوت برخی رسانه‌ها درباره مطالب طرح شده با توجه به وضعیت سلامت سردار رفیق دوست پس از عمل جراحی، زمان طولانی مصاحبه و گستردگی مباحث طرح شده صحیح نیست، فقط روایت رسمی درباره وقایع طرح شده قابل تایید است.

۷- پیش از مصاحبه بحث‌هایی درباره خاطرات دیگران از برخی ترور‌ها در خارج از کشور مطرح می‌شود که در سوال آخر مصاحبه به این مباحث و اسامی اشخاص دیگر و خاطرات آنها ارجاع می‌شود ودر حقیقت نقل قول از افراد دیگر می‌باشد و از سوی دیگر برخی قتل‌ها مانند قتل فریدون فرخزاد ارتباطی با دوران مسئولیت آقای رفیق دوست ندارد.

۸- با توجه به جمیع جهات درباره روایت آقای محسن رفیق دوست و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ رسانه‌ها از پیش داوری وقضاوت درباره مطالب مطرح شده از سوی ایشان خودداری کرده و روایت درست را به لحاظ حقوقی از منابع رسمی دریافت کنند.

برچسب ها: رفیق دوست
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها! ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!
در جدیدترین فهرست "میانگین ضریب هوشی" (IQ) در سال ۲۰۲۵، ایرانی‌ها با میانگین ۱۰۶.۳۰ در جایگاه چهارم جهان قرار گرفتند. این رده بندی ضریب هوشی ایرانیان را بالاتر از مردم روسیه، آمریکا، کانادا و سوئیس اعلام کرد
تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت
وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت این کشور و همچنین چند شرکت و بندر در چین خبر داد.
وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند
مهم‌ترین دستگاه‌هایی که در این آزمون اقدام به جذب نیرو خواهند کرد، وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت هستند.
برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است
دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان گفت: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند و اطلاعی از سرنوشت این کارگران در دست نیست
نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید
تمام بازدیدکنندگان سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌توانند برای نخستین‌بار در این رویداد، از یارانه خرید کتاب استفاده کنند.
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
گوگل حمله را آغاز کرد! گوگل حمله را آغاز کرد!
طبق گزارش‌های رسانه‌ای، اپلیکیشن نقشه‌های گوگل نام «خلیج فارس» را در برخی نسخه‌ها به «خلیج عربی» تغییر داده است. کاربران در خاورمیانه اعلام کرده‌اند که اکنون هنگام جست‌و‌جو با استفاده از اصطلاحاتی مانند «خلیج عربی» یا «خلیج فارس»، نام «خلیج عربی» نمایش داده می‌شود.
برگزیده
تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت
وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت این کشور و همچنین چند شرکت و بندر در چین خبر داد.
مردم در حصر اینترنتی مردم در حصر اینترنتی
وقتی تلگرام و اینستاگرام همچنان در دسترس همه‌است، فیلترینگ چه چیزی را متوقف کرده است؟ لاهوتی می‌گوید تنها فرقش این است که مسئولان رایگان وصل‌اند و مردم باید پول بدهند.
گوگل حمله را آغاز کرد! گوگل حمله را آغاز کرد!
طبق گزارش‌های رسانه‌ای، اپلیکیشن نقشه‌های گوگل نام «خلیج فارس» را در برخی نسخه‌ها به «خلیج عربی» تغییر داده است. کاربران در خاورمیانه اعلام کرده‌اند که اکنون هنگام جست‌و‌جو با استفاده از اصطلاحاتی مانند «خلیج عربی» یا «خلیج فارس»، نام «خلیج عربی» نمایش داده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر