کد خبر: ۵۹۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در خصوص جزئیات واریز سود سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.
واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود ۱۴۰۲

مخاطب۲۴- محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: بخشی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد مالی سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر و برای نخستین بار منافع حاصل سود سهام عدالت مربوط به سنوات اخیر پیرو مصوبه شورای عالی بورس با همکاری سازمان بورس از امروز به حساب بیش از ۴۴ میلیون سهامدار واریز می‌شود.

در ادامه این مقام مسئول اظهار کرد: با همکاری سازمان خصوصی سازی سود شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت هم در این مرحله به حساب مشمولان واریز خواهد شد.

باغستانی می‌گوید: بر اساس محاسبات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در مجموع دارندگان سبد ۵۳۲ هزار تومانی، مبلغ ۸۰۵ هزار تومان و دارندگان سبد یک میلیون تومانی، مبلغ یک میلیون و ۵۱۳ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد؛ که امیدواریم با همکاری شبکه بانکی ظرف ۴۸ ساعت آینده کل فرآیند توزیع سود به اتمام برسد.

بیشتر بخوانید

او اظهار کرد: با همکاری سازمان امور مالیاتی پس از پرداخت مالیات بر ارث متوفیان سود بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار متوفی مشمول سهام عدالت که وراث آنها فرآیند تقسیم سهام را در سامانه میراث طی کردند از امروز همراه با این سود واریز خواهد شد.

برچسب ها: سود سهام عدالت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دو هفته مرخصی پدران برای تولد فرزند دو هفته مرخصی پدران برای تولد فرزند
مدت مرخصی پدران شاغل پس از تولد فرزند، دو هفته است. حسین زمانی، رئیس امور هماهنگی و رفع اختلافات حقوقی دستگاه‌های اجرایی گفت این موضوع مطابق با ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده (مصوب ۱۳۹۲) تعیین شده است.
سرمربی آلمانی عربستان به احترام ازیکنانش روزه می‌گیرد‍‍‍‍! سرمربی آلمانی عربستان به احترام ازیکنانش روزه می‌گیرد‍‍‍‍!
ماتیاس یایسله سرمربی آلمانی تیم فوتبال الاهلی عربستان در اقدامی جالب به احترام بازیکنان مسلمان این تیم، در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرد.
بزرگ‌ترین ایستگاه شارژ برقی اتوبوس و تاکسی برقی در پایانه بعثت بزرگ‌ترین ایستگاه شارژ برقی اتوبوس و تاکسی برقی در پایانه بعثت
بزرگ‌ترین ایستگاه شارژ برقی اتوبوس و تاکسی برقی در پایانه بعثت افتتاح شد.
فیلم جدید شبح آبی فیلم جدید شبح آبی
کاوشگر «شبح آبی» یا «بلو گوست» (Blue Ghost) متعلق به شرکت فضایی خصوصی فایرفلای (Firefly) در حالی که اینجا روی زمین شاهد ماه‌گرفتگی بودیم، یک خورشید گرفتگی را رصد کرد که از روز گذشته به مرور در حال ارسال تصاویر آن به زمین است.
مثل رونالدو به خودت ارزش بده! مثل رونالدو به خودت ارزش بده!
رونالدو برای بدن خود سالانه یک میلیون دلار خرج میکنه!
اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید
جاده‌ای پیش روی شماست که یک سویش جنگل‌های انبوه هیرکانی با درختان سر به فلک کشیده و سوی دیگرش دشت‌های سرسبز گندم و کلزا در نسیم به رقص درآمده‌اند و صدای آبشار‌ها و نغمه پرندگان در هم می‌آمیزد و عطر بهار، روحتان را نوازش می‌دهد. اینجا مینودشت است.
مشکلات فضانوردان پس از بازگشت به زمین! مشکلات فضانوردان پس از بازگشت به زمین!
فضانوردان ناسا پس از اقامت غیرمنتظره ۹ ماهه خود در ایستگاه فضایی بین‌المللی آماده می‌شوند تا چند روز دیگر به خانه برگردند.
برگزیده
بزرگ‌ترین ایستگاه شارژ برقی اتوبوس و تاکسی برقی در پایانه بعثت بزرگ‌ترین ایستگاه شارژ برقی اتوبوس و تاکسی برقی در پایانه بعثت
بزرگ‌ترین ایستگاه شارژ برقی اتوبوس و تاکسی برقی در پایانه بعثت افتتاح شد.
راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران از راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
این داستان حمله رسایی به نبویان! این داستان حمله رسایی به نبویان!
حمید رسایی از سید محمود نبویان به دلیل دفاع از عدم اجرای قانون حجاب انتقاد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر