کد خبر: ۵۸۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵

هشدار آذری جهرمی درباره پرچمداران رفع ناترازی‌ها در کشور

وزیر اسبق ارتباطات درباره کسانی که پرچمدار رفع ناترازی‌ها شده‌اند، هشدار داد.
هشدار آذری جهرمی درباره پرچمداران رفع ناترازی‌ها در کشور

مخاطب۲۴- محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، در کانال تلگرامی خود نوشت:‌ای کاش نقش ذینفعان شرکت‌ها و گروه‌هایی که به دنبال اخذ پروژه‌های عظیم از دولت و پرچمدار رفع ناترازی‌ها شده‌اند را در ایجاد و تشدید ناترازی‌ها بررسی کنند!

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قاتل امیرمحمد خالقی:از ترسم چاقو زدم قاتل امیرمحمد خالقی:از ترسم چاقو زدم
متهم ردیف اول پرونده با قبول اتهامش گفت: ما فقیر هستیم و من باید ماهانه قسط می‌دادم. کارگر صافکاری بودم اما پولم نمی‌رسید. برای همین سرقت می‌کردم. زمان حادثه از ترسم به آن پسر چاقو زدم. او در برابرم مقاومت کرد و گوشی را نمی‌داد. او روی من پرید و مرا گرفت. من هم برای فرار او را با چاقو زدم.
عربستانی‌ها به دنبال خرید طارمی هستند؟ عربستانی‌ها به دنبال خرید طارمی هستند؟
رسانه‌های ایتالیایی مدعی شدند که عربستانی‌ها به دنبال خرید مهدی طارمی ستاره ایرانی تیم فوتبال اینترمیلان هستند.
رهبر انقلاب: شعر، رسانه و هنری بی‌نظیر است رهبر انقلاب: شعر، رسانه و هنری بی‌نظیر است
در شب ولادت با سعادت کریم اهل‌بیت حضرت امام حسن مجتبی (علیه‌السلام) جمعی از شاعران جوان و پیشکسوت با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
جدول کامل دستمزد دریافتی کارگر متاهل با ۲ فرزند در سال ۱۴۰۴ جدول کامل دستمزد دریافتی کارگر متاهل با ۲ فرزند در سال ۱۴۰۴
جدول کامل دستمزد دریافتی کارگر متاهل با ۲ فرزند در سال ۱۴۰۴
فروش و تبلیغ کوکاکولا و نستله ممنوع شد! فروش و تبلیغ کوکاکولا و نستله ممنوع شد!
در جریان سیصد و سیزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، طرح ممنوعیت تبلیغات و فروش کالا‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در سطح شهر، با ۱۴ رأی موافق به تصویب رسید و به‌زودی اجرایی خواهد شد.
واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود ۱۴۰۲ واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در خصوص جزئیات واریز سود سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.
حاشیه‌های مزایده هتل المپیک حاشیه‌های مزایده هتل المپیک
مزایده هتل المپیک به عنوان زیرمجموعه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و اتفاقات بعد از آن، با حاشیه‌هایی همراه شده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر