کد خبر: ۵۸۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶

خبر مهم برای سهامداران عدالت

دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت ضمن تکذیب سود ۴ میلیونی سهام عدالت گفت: به نظر می‌رسد سود سهام عدالت امسال تقریبا مشابه سال گذشته باشد.
خبر مهم برای سهامداران عدالت

مخاطب۲۴- مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: به تازگی یکی از رسانه‌ها از پرداخت سود ۴ میلیونی تومانی برای سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر به سهامدارانی که ارزش سهام عدالت آنها یک میلیون تمام است خبر داده، که این خبر مبنای محاسباتی درستی ندارد.

او افزود: بسته به عملکردی که شرکت‌های سرمایه‌پذیر در طول سال مالی خود دارند و نیز تصمیماتی که در مجمع عمومی عادی سالانه می‌گیرند، سود تقسیمی سالانه آنها متفاوت است. از این رو این مولفه‌ها باید مبنای اعلام سود تقسیمی سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌هایی که بخشی از سهام آنها در قالب سهام عدالت به هم‌وطنان واگذار شده (یا همان شرکت‌های سرمایه‌پذیر)، قرار گیرد.

حاجی‌وند در پاسخ به این پرسش که پیش‌بینی‌ها از رقم واریزی سود سهام عدالت امسال به سهامداران عدالت چیست؟ توضیح داد: با توجه به عملکردی که شرکت‌های سرمایه‌پذیر داشته و نیز تصمیماتی که در مجامع خود گرفته‌اند، بنظر می‌رسد سود سهام عدالت امسال تقریبا مشابه سال گذشته باشد؛ که باز هم تاکید می‌کنم تا زمان دریافت کامل سود از شرکت‌های سرمایه‌پذیر نمی‌توان رقم دقیقی را در این خصوص اعلام کرد.

بیشتر بخوانید

دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص زمان واریز سود سهام عدالت، پاسخ داد: با توجه به پایان یافتن مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر، تا کنون طی دو نوبت نامه‌نگاری با این شرکت‌ها انجام و از آنها درخواست شده اقدام به واریز سود سهام عدالت کنند؛ و تا مادامی که واریز سود‌ها توسط شرکت‌های سرمایه‌پذیر انجام نشود، نمی‌توان زمان و مبلغ مشخصی را در خصوص پرداخت سود سهام عدالت اعلام کرد.

او تاکید کرد: نظم در پرداخت سود سهام عدالت به حساب سهامداران منوط به انضباط شرکت‌های سرمایه‌پذیر در واریز به موقع سود تقسیمی مجامع است که پیگیری‌های مداوم و مستمر سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در این زمینه همواره در حال انجام است.

حاجی‌وند تاکید کرد: تلاش برای این است تا مرحله نخست توزیع سود مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سهام عدالت تا پایان سال صورت گیرد که البته تحقق این امر منوط به همکاری شرکت‌های سرمایه‌پذیر است.

برچسب ها: سهام عدالت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
مارک بوتانگا، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا، با انتقاد شدید از همکارانش پرسید چرا حملات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران و کشور‌های منطقه محکوم نشده و نقش آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای نادیده گرفته می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر