مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.مخاطب۲۴- سیّدمحمود نبویان:یک جریان مشکوک در کشور وجود دارد که میخواهد بگوید مجلس، دولت، قوهقضائیه و سایر نهادهای نظام ناکارآمد هستند؛ مرادم از این صحبتها کسانی نیستند که تجمع کردند، بلکه آن جریان مشکوک پشت پرده است.
درباره قانون عفاف و حجاب، درست نیست که یک عده بگویند قالیباف جلوی اجرای آن را گرفته؛ شورایعالی امنیتملی اجرای این قانون را در حال حاضر مناسب وضعیت کشور نمیداند.