کد خبر: ۵۸۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۲

مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید

نخست‌وزیر عراق از کشته شدن عبدالله مکی معروف به «ابو خدیجه»، والی داعش در عراق و سوریه، خبر داد.
مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید

مخاطب ۲۴- محمد شیاع السودانی، اظهار داشت: والی داعش در عراق و سوریه به هلاکت رسید.

سودانی در پیامی در ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد: «نیرو‌های عراقی به پیروزی‌های چشمگیری در مبارزه با نیرو‌های تاریکی و تروریسم دست یافته‌اند».

وی افزود که سازمان اطلاعات ملی عراق، با پشتیبانی و هماهنگی فرماندهی عملیات مشترک و نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی، موفق به هلاکت «عبدالله مکی مصلح الرفیعی»، ملقب به ابو خدیجه، شدند.

پیش از این نیز حداقل در دو مورد اخباری از کشته شدن ابوخدیجه منتشر شده و به تأیید منابع رسمی عراق نرسیده بود.

ابو خدیجه معاون خودخوانده خلیفه داعش و والی خودخوانده عراق و سوریه، مسئول دفاتر عملیات خارجی این گروه تروریستی بود و به گفته سودانی از «خطرناک‌ترین تروریست‌های عراق و جهان» به شمار می‌رفت. سودانی این «موفقیت امنیتی مهم» را به مردم عراق تبریک گفت.

در ژوئن ۲۰۲۳ نیز وزارت خارجه آمریکا دو تن از رهبران ارشد داعش، عبدالله مکی الرفیعی و ابو بکر المیناکی را در فهرست تروریستی خود قرار داد.

بیشتر بخوانید

عبدالله مکی مصلح الرفیعی، ملقب به «ابو خدیجه العراقی»، پس از کشته شدن ابو یاسر العیساوی (والی سابق داعش در عراق) در عملیاتی در جنوب کرکوک در اواخر ژانویه ۲۰۲۱، به عنوان والی عراق داعش منصوب شد.

عبدالله مکی الرفیعی از زمان جوانی به گروهک دولت اسلامی عراق (نسخه پیشین داعش) پیوسته بود. وی پیشتر به اتهام تروریسم دستگیر و محکوم شده و در زندان تسفیرات تکریت به سر می‌برد، اما در سال ۲۰۱۲ و در جریان عملیات «هدم دیوارها» از زندان فرار کرد.

هنگامی که داعش ارتش خلافت خود را تشکیل داد، الرفیعی به لشکر قآدسیه، یکی از نه لشکر نظامی تحت فرماندهی مرکزی داعش که در استان دیاله عراق مستقر بود، پیوست و به عنوان فرمانده پلیس نظامی در این لشکر داعشی انتخاب شد.

بعدها، رهبری داعش عبدالله مکی الرفیعی را به عنوان معاون والی داعش در استان دیاله عراق منصوب کرد و سپس او را به عنوان والی دیاله برگزید. او پیش از کشته شدن ابو یاسر العیساوی، معاون والی عراق بود و پس از مرگ العیساوی، به جای او والی عراق شد.

 

مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید

برچسب ها: داعش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر