کد خبر: ۵۸۹۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳

محمدحسین میثاقی با فرزندش

سلفی ویژه محمدحسین میثاقی با فرزندش
محمدحسین میثاقی با فرزندش

مخاطب ۲۴- محمدحسین میثاقی مجری ورزشی تلویزیون به مناسبت نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳، در صفحه اجتماعی خود تصویری به همراه پسرش سام را منتشر کرد.

 

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازیگر سینما: پسرم روی کاغذ نوشت پدرم را خواهم کشت! بازیگر سینما: پسرم روی کاغذ نوشت پدرم را خواهم کشت!
التماس میکنم کودکانتان را تحقیر نکنید من فرزندم را تحقیر می‌کردم و زور می‌گفتم بعد‌ها دیدم در کاغذی نوشته من پدرم را خواهم کشت!
امیرحسین ثابتی: غلط می‌کنید به چهار نفر جلوی مجلس بگویید تجمع نکنن! امیرحسین ثابتی: غلط می‌کنید به چهار نفر جلوی مجلس بگویید تجمع نکنن!
امیرحسین ثابتی، مشاور سعید جلیلی و نماینده مجلس می‌گوید، چون ظریف را غیرقانونی معاون رییس جمهور کردند پس نباید از تجمع غیرقانونی هم گلایه‌ای کنند!
چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید
چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید در راه است.
محمدحسین میثاقی با فرزندش محمدحسین میثاقی با فرزندش
سلفی ویژه محمدحسین میثاقی با فرزندش
فرهاد مجیدی و مادرش در امارات فرهاد مجیدی و مادرش در امارات
سلفی فرهاد مجیدی و مادرش در امارات
اخراج دانش‌آموز به دلیل بی‌پولی اخراج دانش‌آموز به دلیل بی‌پولی
مدیرکل ارزیابی و عملکرد و شکایات آموزش و پرورش اعلام کرد: مدیر مدرسه متخلف در اصفهان به دلیل نوع برخورد با والدین یکی از دانش‌آموزان به هیات رسیدگی تخلفات اداری معرفی شده است.
درباره قانون حجاب منتظر اصلاحیه باشید درباره قانون حجاب منتظر اصلاحیه باشید
مجید انصاری با بیان اینکه «بخش‌هایی از قانون حجاب غیرقابل اجراست»، گفت: «بنا بر مصلحت، مرجع قانونی بالادستی تصمیم گرفته موقتاً از ابلاغ آن جلوگیری شود تا اصلاحیه‌اش از سوی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری تهیه و به مجلس ارسال شود. ما هم مشغول این کار هستیم. چرا هر روز آرامش و اعصاب جامعه را به‌هم می‌ریزید و اقدامات نفرت‌انگیز انجام می‌دهید؟ اکنون زمان این کار‌ها نیست؟!»
برگزیده
محمدحسین میثاقی با فرزندش محمدحسین میثاقی با فرزندش
سلفی ویژه محمدحسین میثاقی با فرزندش
فرهاد مجیدی و مادرش در امارات فرهاد مجیدی و مادرش در امارات
سلفی فرهاد مجیدی و مادرش در امارات
برادر الناز رکابی: الناز به ایران برمی‌گردد برادر الناز رکابی: الناز به ایران برمی‌گردد
«الناز اگر می‌خواست از ایران برود همان موقع می‌توانست در کره بگوید خداحافظ و به مردم پشت کند و دنبال برنامه‌اش برود، اما برگشت با اینکه می‌دانست شاید اینجا شرایط علیه‌اش باشد. او برگشت و گفت ایران را دوست دارد. با این حال او را محدود کردند و بال و پرش را چیدند تا دیده نشود. حالا هم که رفته حرف مهاجرت و پناهندگی نیست. الناز برای کار و دوره دیدن رفته و به ایران برمی‌گردد.»
صفحه خبر بالای تصاویر