کد خبر: ۵۸۹۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های کشور

جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی امروز -جمعه ۲۴ اسفند- با هدف مدیریت سفر‌ها و کاهش ترافیک در محور‌های اصلی کشور خبر داد.
اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های کشور

مخاطب ۲۴- سرهنگ سیاوش محبی درباره جزئیات محدودیت ترافیکی امروز -جمعه ۲۴ اسفند- اظهار داشت: در آزادراه تهران-شمال از ساعت ۱۴محدودیت تردد برای خودرو‌هایی که مقصد چالوس دارند اعمال خواهد شد.

وی افزود: همچنین از ساعت ۱۵ مسیر ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز) به سمت چالوس مسدود می‌شود و از ساعت ۱۷ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود.

به گفته وی، این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۳ ادامه دارد و پس از آن، مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد دوطرفه خواهد شد و در صورت کاهش حجم ترافیک، احتمال پایان یافتن محدودیت‌ها پیش از زمان اعلام‌شده نیز وجود دارد.

محبی، در خصوص جاده قدیم کرج-چالوس، نیز اظهار داشت: تردد در این مسیر برای ساکنین و افراد محلی تا محدوده پل زنگوله آزاد است، اما از ساعت ۱۱ روز جمعه خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس دارند، از میدان امیرکبیر اجازه تردد نخواهند داشت.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به محدودیت‌های محور هراز نیز خاطرنشان کرد: تردد تمامی تریلر‌ها همچنان در این مسیر ممنوع است؛ همچنین تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) در این محور از ساعت ۸ تا ۲۴ روز جمعه ۲۴ اسفند ممنوع است و در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان نیز بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه اعمال می‌شود.

وی، برای محور فشم نیز محدودیت ترافیکی از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه را اعلام کرد و گفت: از انتهای پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم یک‌طرفه می‌شود.

محبی با بیان اینکه این محدودیت‌ها با هدف کاهش ترافیک، تسهیل سفر‌های نوروزی و حفظ ایمنی جاده‌ها اجرا می‌شود، از رانندگان خواست با رعایت قوانین و همکاری با پلیس راه، ایمنی سفر‌های خود و دیگران را تضمین کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جشنواره گل غلتان نوزاد دامغان در تقویم گردشگری ثبت شد جشنواره گل غلتان نوزاد دامغان در تقویم گردشگری ثبت شد
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان از ثبت جشنواره گل غلتان نوزاد شهر امیریه دامغان در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور خبر داد.
دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در کجا و چه زمانی برگزار می‌شود؟ دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در کجا و چه زمانی برگزار می‌شود؟
«اسماعیل بقایی»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در مصاحبه‌ای اختصاصی با روزنامه «العربی الجدید» اعلام کرد که دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا هنوز زمان و مکان مشخصی ندارد.
دغدغه عارف در نمایشگاه کتاب امسال چه بود؟ دغدغه عارف در نمایشگاه کتاب امسال چه بود؟
عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران با قدردانی از برگزارکنندگان سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و با تاکید بر اینکه کتاب رکن اصلی توسعه است، تصریح کرد: کتاب کاغذی همواره اولویت خود را نسبت به فضای مجازی حفظ کرده است و باید راهبرد همه دست‌اندرکاران توسعه علم و تشویق محققین به تدوین و چاپ کتاب باشد
مالیات و جریمه سنگین برای به کارگیری اتباع غیرمجاز! مالیات و جریمه سنگین برای به کارگیری اتباع غیرمجاز!
برخی از کارفرمایان به دلیل هزینه کمتر نیروی کار غیرمجاز و نپرداختن حقوق و دستمزد قانونی به سمت استفاده از نیروی کار خارجی رفته‌اند غافل از اینکه جریمه‌های سنگین و مالیات چندبرابر در انتظار آنها خواهد بود.
پوتین و ترامپ برای مذاکرات مستقیم روسیه و اوکراین به استانبول نرفتند؟! پوتین و ترامپ برای مذاکرات مستقیم روسیه و اوکراین به استانبول نرفتند؟!
ولادیمیر پوتین روز یکشنبه پیشنهاد برگزاری مذاکرات مستقیم «بدون پیش‌شرط» با اوکراین در استانبول را مطرح کرده بود
مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت
نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: اقدامات قوه قضائیه در برخورد و دستگیری مجدد مدیرعامل سابق شرکت پدیده شاندیز، در راستای حمایت از مال باختگان بوده است.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت
عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
برگزیده
مالیات و جریمه سنگین برای به کارگیری اتباع غیرمجاز! مالیات و جریمه سنگین برای به کارگیری اتباع غیرمجاز!
برخی از کارفرمایان به دلیل هزینه کمتر نیروی کار غیرمجاز و نپرداختن حقوق و دستمزد قانونی به سمت استفاده از نیروی کار خارجی رفته‌اند غافل از اینکه جریمه‌های سنگین و مالیات چندبرابر در انتظار آنها خواهد بود.
حکم مردی که مهریه ندهد چیست؟ حکم مردی که مهریه ندهد چیست؟
قانون جدید مهریه با حذف حبس، مجازات‌های جایگزین مانند پابند الکترونیکی و توقیف اموال را جایگزین کرده است. اما اگر مردی از پرداخت مهریه خودداری کند، چه سرنوشتی در انتظار اوست؟
مجازات قاتل دانشجوی دانشگاه تهران به کجا رسید؟ مجازات قاتل دانشجوی دانشگاه تهران به کجا رسید؟
پس از محاکمه دو متهم اصلی پرونده سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران، متهم ردیف اول به اتهام قتل عمد و متهم ردیف دوم به اتهام معاونت در قتل و سرقت به عنف به ترتیب به قصاص و ۲۵ سال زندان محکوم شدند.
صفحه خبر بالای تصاویر