کد خبر: ۵۸۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران از جمله «محسن پاک‌نژاد»، وزیر نفت ایران خبر داد.
آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

مخاطب۲۴- وزارت خزانه‌داری آمریکا عصر پنجشنبه از تصمیم این کشور برای اعمال تحریم‌های تازه علیه صنعت نفت ایران خبر داد.

طبق بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، واشنگتن در تازه‌ترین اقدامات ضدایرانی خود، «محسن پاک‌نژاد» وزیر نفت ایران و چندین شناور با پرچم هنگ کنگ را تحت تحریم‌های تازه خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید

از زمان بازگشت «دونالد ترامپ» به کاخ سفید، او با وجود ادعای خود پیرامون خواست واشنگتن برای رسیدن به توافقی تازه با ایران، مجددا به استفاده از «کارزار فشار حداکثری» شکست خورده روی آورده است.

بر اساس بیانیه منتشر شده در وبگاه وزارت خزانه‌داری آمریکا، چندین نهاد در چین و هند به اتهام «کنترل شناور‌های مسئول انتقال نفت ایران به چین یا انتقال ذخایر نفتی ایران» نیز تحریم شده‌اند.

به ادعای وزارت خزانه‌داری آمریکا، هدف از تحریم‌های تازه، «اعمال فشار بیشتر بر "ناوگان سایه"» و «رساندن صادرات نفتی ایران به صفر» است.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز مدعی شد: «دولت ایران همچنان از درآمد‌های حاصل از منابع عظیم نفتی خود برای پیشبرد منافع شخصی نگران کننده و محدود خود به قیمت مردم ایران استفاده می‌کند. خزانه‌داری با هرگونه تلاش دولت ایران برای تأمین مالی فعالیت‌های بی‌ثبات کننده و پیشبرد برنامه خطرناک خود مبارزه خواهد کرد.»

براساس بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا، چندین شناور دارای پرچم هنگ کنگ، سن مارینو و پاناما و چندین شرکت در هنگ‌کنگ تحریم شده‌اند.

این وزارتخانه همچنین از اعمال تحریم‌های تازه علیه کشتی «پولاریس» دارای پرچم ایران، یک کشتی دارای پرچم کامرون، یک شناور دیگر دارای پرچم کومور، یک شناور دارای پرچم پالائو و یک کشتی با پرچم باربادوس خبر داد.

در مجموع، ۱۸ شرکت و ۱۳ کشتی توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم شده‌اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر