کد خبر: ۵۸۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷

موسیقی موجب تسکین افسردگی می‌شود

بررسی شواهد جدید نشان داده است که موسیقی درمانی می‌تواند به تقویت روحیه و کاهش افسردگی در افراد مبتلا به زوال عقل کمک کند.
موسیقی موجب تسکین افسردگی می‌شود

مخاطب ۲۴- به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که یافته‌ها نشان می‌دهد که درمان مبتنی بر موسیقی احتمالاً علائم افسردگی را بهبود می‌بخشد و حتی ممکن است مشکلات رفتاری را تا پایان درمان بهبود بخشد.

«جنی ون دِر استین»، محقق ارشد و استادیار اپیدمیولوژی در مرکز پزشکی دانشگاه لیدن در هلند، گفت: «این بررسی درک ما را از اثرات موسیقی درمانی افزایش می‌دهد و استفاده از موسیقی را در مراقبت از زوال عقل، به ویژه در محیط‌های خانه تقویت می‌کند.»

ون‌در استین در بیانیه خبری ادامه داد: «موسیقی درمانی مزایایی فراتر از سایر فعالیت‌های گروهی به همراه دارد، و به حفظ خلق و خو و رفتار به گونه‌ای جذاب و قابل دسترس حتی در مراحل بعدی زوال عقل کمک می‌کند.»

او افزود: «مدیران آسایشگاه‌ها باید ادغام جلسات موسیقی ساختاریافته را به عنوان بخشی از رویکرد شخص محور برای مراقبت از زوال عقل در نظر بگیرند.»

برای بررسی خود، محققان شواهدی را از ۳۰ مطالعه شامل بیش از ۱۷۰۰ نفر جمع آوری کردند.

این مطالعات به این موضوع پرداختند که چگونه موسیقی درمانی ممکن است سلامت عاطفی، کیفیت زندگی، اختلالات خلقی، مشکلات رفتاری، رفتار اجتماعی و تفکر و مهارت‌های حافظه (شناخت) را بهبود بخشد.

اکثر شرکت‌کنندگان در خانه سالمندان بودند و درمان به صورت فردی یا گروهی ارائه می‌شد.

محققان به این نتیجه رسیدند که در مقایسه با مراقبت‌های معمول، ارائه حداقل پنج جلسه مداخله درمانی مبتنی بر موسیقی به افراد مبتلا به زوال عقل احتمالاً علائم افسردگی را بهبود می‌بخشد و ممکن است مشکلات رفتاری کلی را در پایان درمان بهبود بخشد.

نتایج نشان می‌دهد که موسیقی درمانی بعید است به طور قابل توجهی سایر علائم مرتبط با زوال عقل مانند بی‌قراری، پرخاشگری، سلامت عاطفی یا شناختی را نشان دهد.

با این حال، در مقایسه با سایر درمان‌ها، شواهدی وجود دارد که موسیقی درمانی ممکن است رفتار اجتماعی را بهبود بخشد و اضطراب را کاهش دهد.

محققان گفتند که مطالعات بیشتری در مورد اثرات طولانی مدت موسیقی درمانی مورد نیاز است.

برچسب ها: موسیقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر