کد خبر: ۵۸۸۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۲

چه دارویی از انسان در برابر ایدز محافظت می‌کند؟

دارویی که تزریق سالانه آن به محافظت در برابر ویروس اچ آی وی منجر می‌شود، به طور موفقیت آمیز مرحله آزمایش ایمنی را پشت سر گذاشته است.
چه دارویی از انسان در برابر ایدز محافظت می‌کند؟

مخاطب۲۴- به گزارش اینترستینگ انجینرینگ، محققان اعلام کرده‌اند داروی لناکاپاویر از تکثیر داخل سلولی ویروس جلوگیری می‌کند. اگر آزمایش‌های بیشتر موفقیت آمیز باشد، این می‌تواند طولانی‌ترین نوع پیشگیری از ویروس اچ آی وی در دسترس باشد.

هم اکنون افراد در معرض این ویروس روزانه قرص‌هایی مصرف یا هر هشت هفته دارویی تزریق می‌کنند که بخشی از پیشگیری قبل از مواجهه با اچ آی وی (PrEP) است. هرچند این دارو بسیار تاثیرگذار است،  اما نیاز به دریافت دوز‌های مکرر چالش برانگیز است. PrEP برای افرادی به کار می‌رود که قبلاً ویروس اچ آی وی نداشته‌اند،  اما در معرض خطر ابتلا به آن هستند.

چشم انداز تزریق یک بار در سال دارو، دسترسی و پایبندی به روش‌های پیشگیری از ویروس اچ آی وی را به طور قابل توجهی بهبود‌ می‌بخشد. تاکنون نتایج هیچ نشانه‌ای از عوارض جانبی یا موارد نگران کننده ایمنی رصد نشده است. جالب آنکه بقایای دارو حتی پس از ۵۶ هفته در بدن باقی مانده بود که نشان دهنده پتانسیل آن به عنوان یک گزینه PrEP با بیماری است.

آزمایش‌های بیشتری باید در این زمینه انجام شود که نیازمند شرکت کنندگان متنوع‌تر است. البته محققان درباره پتانسیل این دارو خوشبین هستند.

آنها در این باره اعلام کردند: دوز سالانه لنکاپاویر این پتانسیل را دارد که موانع فعلی پیشگیری قبل از مواجهه با اچ آی وی (PrEP) را با افزایش پذیرش، استمرار در استفاده و مقیاس‌پذیری PrEP، کاهش دهد.

این تحول نقش مهمی در تلاش‌های جهانی برای مقابله با ویروس اچ آی وی دارد.

برچسب ها: ویروس hiv
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر