کد خبر: ۵۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱

به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل می‌شود

رئیس شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا گفت: به‌روزرسانی آدرس محل سکونت در سامانه ملی املاک و اسکان، پیش‌شرط لازم برای ارائه بسیاری از خدمات پلیس، از جمله شماره‌گذاری خودرو و صدور گواهینامه است.
به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل می‌شود

مخاطب۲۴- سرهنگ محسن باسره گفت: احراز آدرس دقیق و معتبر مالکین خودرو‌ها و متقاضیان گواهینامه برای ارائه خدمات الزامی است و به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل و خدمات تنها به افرادی ارائه خواهد شد که اطلاعات آدرس خود را به‌روز کرده باشند.

وی اظهار کرد: عدم به‌روزرسانی آدرس ممکن است مشکلاتی از جمله عدم امکان دریافت نوبت تعویض پلاک را به دنبال داشته باشد و لذا ضروری است شهروندان هرچه سریع‌تر آدرس محل سکونت خود را در سامانه املاک ثبت و اصلاح کنند.

وی همچنین از همکاری نزدیک پلیس راهور با سازمان ثبت اسکان و املاک خبر داد و گفت: جلسات متعددی با مسئولان این سازمان برگزار شد تا فرآیند تبادل اطلاعات و ارائه خدمات به صورت یکپارچه و آنلاین انجام شود.

بیشتر بخوانید

سرهنگ باسره تأکید کرد: با نزدیک شدن روز‌های پایانی سال و شلوغی مراکز شماره‌گذاری خودرو در سراسر کشور، لازم است متقاضیان تعویض پلاک پیش از مراجعه به مراکز، حتماً به صورت اینترنتی نوبت دریافت کنند و در رأس ساعت قیدشده در مرکز حضور داشته باشند. این اقدام از ازدحام و کند شدن روند شماره‌گذاری برای سایر متقاضیان جلوگیری خواهد کرد.

برچسب ها: شماره گذاری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر