کد خبر: ۵۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱

به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل می‌شود

رئیس شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا گفت: به‌روزرسانی آدرس محل سکونت در سامانه ملی املاک و اسکان، پیش‌شرط لازم برای ارائه بسیاری از خدمات پلیس، از جمله شماره‌گذاری خودرو و صدور گواهینامه است.
به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل می‌شود

مخاطب۲۴- سرهنگ محسن باسره گفت: احراز آدرس دقیق و معتبر مالکین خودرو‌ها و متقاضیان گواهینامه برای ارائه خدمات الزامی است و به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل و خدمات تنها به افرادی ارائه خواهد شد که اطلاعات آدرس خود را به‌روز کرده باشند.

وی اظهار کرد: عدم به‌روزرسانی آدرس ممکن است مشکلاتی از جمله عدم امکان دریافت نوبت تعویض پلاک را به دنبال داشته باشد و لذا ضروری است شهروندان هرچه سریع‌تر آدرس محل سکونت خود را در سامانه املاک ثبت و اصلاح کنند.

وی همچنین از همکاری نزدیک پلیس راهور با سازمان ثبت اسکان و املاک خبر داد و گفت: جلسات متعددی با مسئولان این سازمان برگزار شد تا فرآیند تبادل اطلاعات و ارائه خدمات به صورت یکپارچه و آنلاین انجام شود.

بیشتر بخوانید

سرهنگ باسره تأکید کرد: با نزدیک شدن روز‌های پایانی سال و شلوغی مراکز شماره‌گذاری خودرو در سراسر کشور، لازم است متقاضیان تعویض پلاک پیش از مراجعه به مراکز، حتماً به صورت اینترنتی نوبت دریافت کنند و در رأس ساعت قیدشده در مرکز حضور داشته باشند. این اقدام از ازدحام و کند شدن روند شماره‌گذاری برای سایر متقاضیان جلوگیری خواهد کرد.

برچسب ها: شماره گذاری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.