کد خبر: ۵۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱

به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل می‌شود

رئیس شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا گفت: به‌روزرسانی آدرس محل سکونت در سامانه ملی املاک و اسکان، پیش‌شرط لازم برای ارائه بسیاری از خدمات پلیس، از جمله شماره‌گذاری خودرو و صدور گواهینامه است.
به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل می‌شود

مخاطب۲۴- سرهنگ محسن باسره گفت: احراز آدرس دقیق و معتبر مالکین خودرو‌ها و متقاضیان گواهینامه برای ارائه خدمات الزامی است و به‌زودی سامانه شماره‌گذاری به سامانه املاک متصل و خدمات تنها به افرادی ارائه خواهد شد که اطلاعات آدرس خود را به‌روز کرده باشند.

وی اظهار کرد: عدم به‌روزرسانی آدرس ممکن است مشکلاتی از جمله عدم امکان دریافت نوبت تعویض پلاک را به دنبال داشته باشد و لذا ضروری است شهروندان هرچه سریع‌تر آدرس محل سکونت خود را در سامانه املاک ثبت و اصلاح کنند.

وی همچنین از همکاری نزدیک پلیس راهور با سازمان ثبت اسکان و املاک خبر داد و گفت: جلسات متعددی با مسئولان این سازمان برگزار شد تا فرآیند تبادل اطلاعات و ارائه خدمات به صورت یکپارچه و آنلاین انجام شود.

بیشتر بخوانید

سرهنگ باسره تأکید کرد: با نزدیک شدن روز‌های پایانی سال و شلوغی مراکز شماره‌گذاری خودرو در سراسر کشور، لازم است متقاضیان تعویض پلاک پیش از مراجعه به مراکز، حتماً به صورت اینترنتی نوبت دریافت کنند و در رأس ساعت قیدشده در مرکز حضور داشته باشند. این اقدام از ازدحام و کند شدن روند شماره‌گذاری برای سایر متقاضیان جلوگیری خواهد کرد.

برچسب ها: شماره گذاری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر