کد خبر: ۵۸۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵

کامبک جنجالی طارمی در اینتر

مهاجم تیم ملی ایران خیلی سریع به قول خود به هواداران اینتر عمل کرد.
کامبک جنجالی طارمی در اینتر

مخاطب۲۴- «کامبک طارمی با پنالتی جنجالی به میادین»، این محتوای گزارش امروز (چهارشنبه) نشریه توتو اسپورت ایتالیا از پنالتی شب گذشته اینتر مقابل فاینورد است. مهاجم تیم ملی ایران در این بازی به ترکیب اصلی اینتر برگشت و موفق شد پایه‌گذار گل پیروزی‌بخش تیمش شود.
دیدار اینتر و فاینورد شب گذشته برگزار شد که نراتزوری با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسید. طارمی در این بازی از ابتدا ترکیب اینتر حضور داشت و در دقیقه ۵۰ بازی یک پنالتی به دست آورد تا با گلزنی چالهان اوغلو اینتر به پیروزی برسد و در نهایت با مجموع نتیجه ۴ بر یک راهی مرحله یک چهارم نهایی و رقیب بایرن مونیخ شود. طارمی قبل این بازی در مصاحبه با اسکای اسپورت به هواداران اینتر قول داده بود که آمار ضعیفش را به دلیل مشکلات جسمانی جبران کند.

بیشتر بخوانید

نشریه توتو اسپورت در نقد این صحنه می‌نویسد که طارمی با شگردی عجیب صحنه پنالتی را شبیه‌سازی کرد و داور را مجاب به گرفتن پنالتی به نفع اینتر کرد. حضور مهدی طارمی در ترکیب اصلی اینتر به عنوان آخرین شانس مهاجم ایرانی برای بقا در اینتر از سوی رسانه‌های ایتالیا به حساب می‌آمد و او با استفاده از شگرد قدیمی خود دوباره به میادین برگشت.

برچسب ها: طارمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر