کد خبر: ۵۸۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۷
بورس در دوگانگی مقاومت یا ریزش!

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

بورس تهران روز دوشنبه را با افزایش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص هم‌وزن در کنار افزایش ۳۰ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد خروج ۱۲۰ میلیارد تومانی پول حقیقی از بازار سهام بود.
پیش بینی بازار سهام امروز ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد افزایش فشار تقاضای سهام شاخص‌ساز بود، اما پس از یک ساعت شاهد فروکش این تقاضا بودیم و در نهایت بازار با کاهش تراز شاخص هم‌وزن و رشد تراز بسیار کم شاخص کل بسته شد. این نوسانات موجب شد تا ارزش معاملات خرد افزایش یابد و نقشه بازار سهام در انتهای روز دوشنبه، سهم ۷۰ درصدی رنگ قرمز را نشان می‌داد؛ در حالی که در روز یکشنبه سهم رنگ قرمز ۹۲ درصد بود.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۱۳۷ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت سرمایه‌گذاری با ۱۲۸.۱ میلیارد تومان و صنعت حمل و نقل با ۱۲.۱ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری با ۸۳ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت محصولات شیمیایی با ۴۷.۶ میلیارد تومان و صنعت استخراج کانه‌های فلزی با ۱۵.۳ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۳۰ درصد افزایش، به سطح ۸ هزار و ۴۸ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی دوشنبه روند جریان پول حقیقی به سهام منفی بود و شاهد کاهش ۱۲۰ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم.

دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و ۹۶۹ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد. در معاملات دوشنبه ۳۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی نیز به صندوق‌های با پشتوانه طلا وارد شد و روند معاملات سهام تغییرات زیادی به نسبت ابتدای هفته داشت.

دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۵۴ درصد کاهش یافت و از ۳۶۶ میلیارد تومان به ۱۶۸ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۵۲ درصد کاهش از هزار و ۹۰۱ میلیارد تومان تا سطح ۹۱۳ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه افزایش داشت و از ۲۱.۵ میلیون تومان به ۲۶ میلیون تومان رسید. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۳۳.۲ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه همچنان به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی می‌کند و تا سطح ۷.۲ میلیون تومانی کاهش داشته است.


پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۷۵۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد و در صورت تداوم عرضه بالای سهام احتمال شکسته شدن این حمایت وجود دارد، اما معاملات دیروز بازار نشان داد این سطح حماینی از قدرت بالایی برخوردار است. با این حال آمار معاملات سهامی روز دوشنبه و یکشنبه در کنار نوسانات نرخ‌ها در بازار‌های موازی نشان می‌دهد که بازار در یک روند نزولی قرار دارد و تنها کاهش قیمت در بازار‌های موازی می‌تواند روند معاملات سهامی را به سمت صعود تغییر دهد. با این حال، همچنان اصلی‌ترین ترمز قیمت‌ها محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۹ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۲۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.