کد خبر: ۵۸۸۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱

خبر میرسلیم درباره نتیجه بررسی پالرمو و CFT در مجمع تشخیص

یک پالرمو یا جرائم سازمان یافته فراملی، دوم مقابله با پشتیبانی مالی از تروریسم که قبلا ایراد‌هایی به این دو متن گرفته شده بود و در دولت دوازدهم توافق شد موضوع مسکوت بماند.
خبر میرسلیم درباره نتیجه بررسی پالرمو و CFT در مجمع تشخیص

مخاطب۲۴- عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: آنچه در حال حاضر در دست بررسی در مجمع است دو میثاق است: یک پالرمو یا جرائم سازمان یافته فراملی، دوم مقابله با پشتیبانی مالی از تروریسم که قبلا ایراد‌هایی به این دو متن گرفته شده بود و در دولت دوازدهم توافق شد موضوع مسکوت بماند. اکنون بررسی کارشناسی دقیقی در کمیسیون‌های مجمع انجام می‌گیرد تا بر مبنای آنها بتوان مصلحت را تشخیص داد و نتیجه به احتمال زیاد در اوایل بهار معلوم خواهد شد.

مصطفی میرسلیم عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با ارزیابی خود از آخرین وضعیت FATF در مجمع تشخیص مصلحت، تصریح کرد: آنچه در حال حاضر در دست بررسی در مجمع است، دو میثاق است؛ اول پالرمو یا جرائم سازمان یافته فراملی و دوم مقابله با پشتیبانی مالی از تروریسم. قبلا ایراد‌هایی به این دو متن گرفته شده بود و در دولت دوازدهم توافق شد موضوع مسکوت بماند. اکنون بررسی کارشناسی دقیقی در کمیسیون‌های مجمع انجام می‌گیرد تا بر مبنای آنها بتوان مصلحت را تشخیص داد و نتیجه به احتمال زیاد در اوایل بهار معلوم خواهد شد.

مصوبه مجلس قبلی در مورد انتخابات شورا‌ها مناسب بود

وی در خصوص موافقت شورای نگهبان با تمدید ۱۰ ماهه شورا‌های ششم و نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیات عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام در مورد زمان‌بندی انتخابات مجلس و شورا‌های شهر که در سال‌های آتی برگزار خواهد شد، عنوان کرد: این اشکال وجود دارد ولی هنوز مصوبه جدید مجلس در هیئت عالی نظارت بررسی نشده است. باید راه حل مناسبی برای مشکلی که پس از شهادت مرحوم رئیسی بوجود آمده پیدا کنیم. مصوبه قبلی به نظر می‌رسد مناسب بود

مصوبه جدید مجلس درباره تمدید دوره شورا‌ها مطرح نشده

میرسلیم در پاسخ به این سوال که سخنگوی شورای نگهبان گفته است که مسئله‌ای برای تمدید ده ماهه شورا‌های ششم وجود ندارد ولی هیات نظارت مجمع باید در این خصوص اعلام نظر کند، آیا این موضوع در شورای نظارت مطرح شده است، تاکید کرد: هنوز مصوبه جدید در هیئت عالی نظارت مطرح نشده تا مغایرت یا عدم مغایرت آن با سیاست‌های کلی انتخابات بررسی شود

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
برگزیده
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
صفحه خبر بالای تصاویر