کد خبر: ۵۸۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹

واکنش کرملین به نامه ادعایی ترامپ به ایران

سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز در پاسخ به سوالی درباره واکنش ایران به نامه‌ای که ادعا شده ترامپ فرستاده، گفت که ایران کشوری مستقل است و مستقلاً درباره مسائل کلیدی سیاست خارجی‌اش تصمیم‌گیری می‌کند.
واکنش کرملین به نامه ادعایی ترامپ به ایران

مخاطب ۲۴- سخنگوی کرملین در نشست خبری امروز خود اعلام کرد که مسکو به ادامه تلاش برای سوق دادن موضوع هسته‌ای ایران به سمت مسیری صلح‌آمیز ادامه خواهد داد.

او همچنین تاکید کرد که ایران به دنبال مذاکرات سازنده بر اساس احترام متقابل در خصوص وضعیت مرتبط به پرونده هسته‌ای خود است.

پسکوف در پاسخ به سوالی در خصوص واکنش تهران به پیشنهاد ترامپ درباره مذاکره بر سر برنامه هسته‌اش هم گفت که «ایران یک کشور مستقل است و موضعش را درباره مسائل سیاست خارجی تعیین می‌کند».

پیش‌تر رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با فاکس بیزنس مدعی شد که نامه‌ای به مقامات عالی ایران ارسال و در آن عنوان کرده که ترجیح می‌دهد به جای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای ایران از طریق نظامی، خواستار مذاکره است.

این ادعای ترامپ در حالی مطرح شده که وزیر خارجه ایران سیدعباس عراقچی پیش از این به صراحت اعلام کرد که امکان مذاکره تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل اعمال می‌شود، وجود نخواهد داشت.

در همین حال، دفتر نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نیویورک جمعه ۱۷ اسفندماه اعلام کرد که چنین نامه‌ای را دریافت نکرده است.

برچسب ها: سخنگوی کرملین
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.