کد خبر: ۵۸۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
ادعای سعودی ها!

استقلال به دنبال کشاندن بازی به پنالتی است؟

یک سایت عربستانی مدعی شد که نماینده ایران قصد دارد دیدار برگشت با النصر عربستان در لیگ نخبگان آسیا را به ضربات پنالتی بکشاند.
استقلال به دنبال کشاندن بازی به پنالتی است؟

مخاطب۲۴- دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا با رقابت تیم‌های فوتبال النصر و استقلال امروز (دوشنبه) از ساعت ۲۱:۳۰ در ورزشگاه اول پارک شهر ریاض پیگیری خواهد شد. دیدار رفت این دو تیم ۱۳ اسفند ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار که دو تیم به تساوی بدون گل رسیدند.

سایت الجزیره نوشت: امروز در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، ۲ دیدار حساس میان تیم‌های النصر با استقلال ایران و در دیگر دیدار همزمان نیز السد قطر به مصاف الوصل امارات خواهد رفت. بازی رفت استقلال و النصر با تساوی بدون گل به پایان رسید و نماینده عربستان این فرصت را دارد تا با تکیه بر میزبانی و حضور پرتعداد تماشاگران بتواند جواز حضور در مرحله یک چهارم نهایی را کسب کند.

بیشتر بخوانید

در ادامه این گزارش آمده است: تیم میزبان برای صعود از تمام ظرفیت‌های خود استفاده خواهد کرد تا پیروز این دیدار حساس باشد. مهم‌ترین غایب النصر در بازی رفت کریستانو رونالدو بود، اما در این بازی با بهره‌بردن از کاپیتان پرتغالی خود قصد دارد این دیدار را به سود خود پایان دهد. استفانو پیولی مربی ایتالیایی النصر برای پیروزی تاکتیک تهاجمی را در دستور کار خواهد داشت. مشکل اساسی النصر ضعف در خطر دفاعی است که در غیاب لاپورت و الخیبری با رویکرد تهاجمی و با بهره بردن از رونالدو، مانه و بورژویچ توانایی خود را افزایش دهد.

سایت الجزیره نوشت: تیم استقلال با آگاهی از حساسیت این دیدار وارد زمین خواهد شد چرا که این تیم با روی آوردن به بازی با احتیاط دفاعی با هدایت سیلوا، روزبه چشمی و اندونگ سعی در رسیدن این بازی به ضربات پنالتی خواهد داشت. استقلالی‌ها در این بازی از علیرضا کوشکی و جوئل کوجو در خط حمله استفاده خواهد کرد.

برچسب ها: لیگ نخبگان آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر