کد خبر: ۵۸۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
دکتر پزشکیان در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر نروژ

هرگونه تنش، نا آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ایران بر اساس حکم رهبری معظم انقلاب هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده گفت: ما هرگونه تنش، نا آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم و سیاست اصولی ما مبتنی بر تنش‌زدایی و ایجاد وحدت در منطقه است، اما قطعا با هرگونه تهدیدی علیه امنیت و منافع کشورمان نیز با شدت و قدرت مقابله خواهیم کرد.
هرگونه تنش، نا آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم

مخاطب۲۴- دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و یوناس گار استوره نخست وزیر نروژ بعد از ظهر امروز یکشنبه در گفتگویی تلفنی مسائل و مناسبات دوجانبه و چندجانبه میان دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.

دکتر پزشکیان در این گفت‌و‌گو به روابط خوب میان ایران و نروژ و همچنین زمینه‌های همکاری میان دو کشور در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره و از تلاش‌های نروژ برای برقراری صلح در منطقه قدردانی کرد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن مرور تحولات و شرایط حساس کنونی منطقه و جهان، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره حافظ صلح، ثبات و امنیت در منطقه بوده و تا جای ممکن از بروز هرگونه جنگ و درگیری نیز جلوگیری کرده است، افزود: متاسفانه رژیم صهیونیستی به عنوان عامل اصلی تنش و بحران در منطقه، علاوه بر جنگ‌افروزی و ارتکاب جنایت و نسل‌کشی علیه مردم مظلوم فلسطین، تلاش دارد با دروغ‌سازی، فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را به عنوان عامل ناامنی القا کند.

دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه ایران بر اساس حکم رهبری معظم انقلاب هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و همواره برای راستی‌آزمایی در این‌باره با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری داشته و خواهد داشت، تصریح کرد: ما هرگونه تنش، نا آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم و سیاست اصولی ما مبتنی بر تنش‌زدایی و ایجاد وحدت در منطقه است، اما قطعا با هرگونه تهدیدی علیه امنیت و منافع کشورمان نیز با شدت و قدرت مقابله خواهیم کرد.

یوناس گار استوره نخست وزیر نروژ نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان به دولت و ملت ایران و ابراز خرسندی از استمرار تماس‌ها و دیدار‌ها میان مقامات عالی دو کشور افزود: در نخستین دیدار با جنابعالی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک مشخص شد که ما در طول دوران فعالیت و مسئولیت خود در دوره‌ای وزرای بهداشت و درمان کشور‌های خود نیز بوده‌ایم که این اشتراکات می‌تواند برای آینده گفت‌و‌گو‌های ما الهام‌بخش باشد و ما علاقمند به ادامه ارتباطات صمیمانه میان دو کشور هستیم.

نخست وزیر نروژ همچنین تاکید کرد که کشورش از حل و فصل صلح‌آمیز مسائل در منطقه استقبال می‌کند و آماده هرگونه کمک و پشتیبانی در این زمینه است.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر