کد خبر: ۵۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱

کارفرما اتباع بدون پروانه را به‌کار بگیرد مجازات می‌شود

کارفرمایان موظفند در مدت یک ماه از ورود اتباع خارجی به کشور، برای آنها پروانه کار دریافت کنند. عدم اقدام به این امر، با مجازات قانونی همراه خواهد بود.
کارفرما اتباع بدون پروانه را به‌کار بگیرد مجازات می‌شود

مخاطب۲۴- کارفرمایان موظفند در مدت یک ماه از ورود اتباع خارجی به کشور، برای آنها پروانه کار دریافت کنند. عدم اقدام به این امر، با مجازات قانونی همراه خواهد بود.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران، هشدار داد؛ کارفرمایان موظفند درخواست صدور پروانه کار برای اتباع خارجی را ظرف مدت یک ماه پس از ورود آنها به کشور ثبت کنند، در غیر این صورت با مجازات قانونی رو‌به‌رو خواهند شد.

طبق قانون، هر کارفرمایی که از تبعه خارجی در محیط کاری خود استفاده کند، باید حداکثر ظرف مدت یک ماه از ورود این افراد به کشور، درخواست صدور پروانه کار برای آنها را ارائه دهد. این الزام قانونی به منظور نظارت دقیق‌تر بر اشتغال اتباع خارجی و جلوگیری از بروز مشکلات اجتماعی و اقتصادی وضع شده است.

در صورت عدم رعایت این زمان‌بندی، کارفرما مشمول جریمه‌های سنگین خواهد شد که می‌تواند شامل پرداخت جریمه نقدی یا دیگر مجازات‌های تعیین‌شده باشد.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام کرده است که از این پس، نظارت‌ها بر این فرآیند تشدید خواهد شد و تخلفات در این زمینه به شدت پیگیری خواهد شد.

مقامات قضایی تأکید دارند؛ این اقدام با هدف تنظیم بازار کار و اطمینان از اشتغال قانونی افراد خارجی در کشور و جلوگیری از بروز مشکلات قانونی و اجتماعی صورت می‌گیرد.

برچسب ها: اتباع خارجی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر