کد خبر: ۵۸۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
پرسپولیس در یک قدمی صدر!

چادرملو ۰-۱ پرسپولیس

پرسپولیس با یک گل مقابل چادرملو پیروز شد
چادرملو ۰-۱ پرسپولیس

مخاطب۲۴- در مهم‌ترین بازی از روز دوم رقابت‌های هفته ۲۲ لیگ برتر فوتبال، چادرملو در یزد میزبان پرسپولیس بود که در پایان، قرمز‌ها با نتیجه ۱ بر ۰ از سد میزبان خود عبور کردند.

پرسپولیس با این برد، ۴۴ امتیازی شد و تنها یک امتیاز با تراکتور صدرنشین و سپاهان رده دومی فاصله دارد. البته تراکتور یک بازی کمتر انجام داده، اما سپاهان و پرسپولیس با ۲۲ بازی به ترتیب ۴۵ و ۴۴ امتیازی‌اند.

ترکیب چادرملو: ادسون ماردن، ویتائو، سیروس صادقیان، محمد پاپی، رودیگز، علی طاهران، رضا دهقان، رضا محمودآبادی، علی خدادادی، هادی حبیبی‌نژاد و پیمان بابایی

ترکیب پرسپولیس: الکسیس گندوز، محمدحسین کنعانی‌زادگان، گئورگی گولسیانی، ایوب العملود، میلاد محمدی، محمد خدابنده‌لو، فرشاد احمدزاده، سروش رفیعی، امید عالیشاه، علی علیپور و سردار دورسون

گزارش بازی

در دقیقه ۱۵ یک حرکت در عمق دفاع چادرملو با پاس محمد خدا بنده لو به دهانه دروازه همراه شد و سردار دورسون به خوبی توانست این توپ را تبدیل به گل کند و تیمش را پیش بیاندازد. در دقیقه ۲۲ ایوب العملود بعد از اینکه نتوانست بازیکن چادرملو را متوقف کند، با او برخورد کرد و بعد از سرنگونی این بازیکن پنالتی گرفته شد. با این حال داور در مشورت با وی‌ای آر، از تصمیم خود در اعلام پنالتی صرف نظر کرد. در دقیقه ۴۹ علی علیپور ارسال ایوب العملود را بعد از کنترل سینه با ضربه قیچی برگردان همراه کرد، اما این توپ با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت. در دقیقه ۶۳ پاس پشت دفاع امید عالیشاه در محوطه جریمه به علی علیپور رسید و او در موقعیت تک به تک دروازه چادرملو را باز کرد، اما با بالا رفتن پرچم کمک داور و تائید تصمیم از سوی داور، این صحنه آفساید اعلام شد.

گل اول پرسپولیس توسط سردار دورسون

برچسب ها: لیگ برتر فوتبال
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.