کد خبر: ۵۸۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶

معترضان سوری دست به دامن روسیه شدند

اعتراضات مردم سوریه در لاذقیه و طرطوس در غرب این کشور که از شب گذشته تشدید شده کماکان ادامه دارد.
معترضان سوری دست به دامن روسیه شدند

مخاطب ۲۴- منابع محلی گزارش دادند که در پی قیام عمومی علیه حاکمان دمشق، عناصر گروه تروریستی تحریر الشام توانسته‌اند خودشان را پس از یک شب درگیری خونین به مرکز استان لاذقیه برسانند.

مردم سوریه ضمن تظاهرات در مقابل پایگاه روسی حمیمیم، خواستار حفاظت از خود در برابر نیرو‌های وابسته به الجولانی شدند.

مردم سوریه امروز جمعه در مقابل پایگاه هوایی حمیمیم روسیه در جنوب شرقی استان لاذقیه تظاهرات کرده و خواستار حفاظت از خود در برابر نیرو‌های تحریرالشام وابسته به «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» رئیس موقت سوریه شدند.

مردم سوریه در مناطق مختلف به ویژه در استان‌های لاذقیه و طرطوس، منطقه ساحل سوریه از دیروز پنجشنبه علیه سیاست‌های دولت الجولانی تظاهرات کرده‌اند.

منابع محلی گزارش دادند که در پی قیام عمومی علیه حاکمان دمشق، عناصر گروه تروریستی تحریر الشام توانسته‌اند خودشان را پس از یک شب درگیری خونین به مرکز استان لاذقیه برسانند؛ بنابراین گزارش، عناصر تروریستی تحریر الشام که طی ساعات اخیر تلفات سنگینی را در مواجهه با کمین‌های نیرو‌های مقاومت متحمل شده‌اند، توانسته‌اند وارد مرکز استان لاذقیه شوند.

بیشتر بخوانید

منابع محلی در شهر طرطوس نیز از تداوم درگیری‌ها میان نیرو‌های مقاومت سوریه و عناصر تروریستی تحریر الشام خبر می‌دهند.

این در حالی است که مقامات محلی در شهر‌های لاذقیه و طرطوس منع رفت و آمد اعلام کردند.

رخداد‌های اخیر در منطقه ساحلی سوریه پس از آن تشدید شد که عناصر تروریستی تحریر الشام اعلام کردند که در غرب این کشور با گروه‌های مسلح وابسته به افسر سابق «سهیل الحسن» که یکی از برجسته‌ترین فرماندهان ارتش سوریه در زمان اسد بود، درگیر شده‌اند.

این در حالی است که در روز‌های اخیر مردم سوریه اعتراضات گسترده را علیه گروه تروریستی تحریر الشام که اخیراً با اعمال خشونت و زور بر دمشق سیطره پیدا کردند، برگزار کرده‌اند.

در این راستا شب گذشته، مردم غرب سوریه از جمله شهر‌های لاذقیه و طرطوس پنجشنبه شب به پا خواسته و علیه سیاست‌های دولت جدید سوریه به ریاست «احمد الشرع» ملقب به الجولانی دست به تظاهرات زدند.

بنا به گزارش منابع خبری سوریه، صد‌ها نفر از مردم لاذقیه و طرطوس سوریه علیه حاکمان دمشق و حملات عناصر وابسته به آن در غرب سوریه تظاهرات کردند.

عناصر وابسته به الجولانی در ادامه سیاست سرکوب علویان، حملات شدیدی به استان لاذقیه انجام دادند که با مقاومت شدید مردمی رو‌به‌رو شدند.

منابع امنیتی در لاذقیه اعلام کردند که گروه‌های مسلح عناصر وابسته به وزارت دفاع سوریه را در نزدیکی منطقه بیت عانا واقع در حومه لاذقیه هدف قرار دادند.

در جریان این درگیری‌ها یکی از عناصر وزارت دفاع سوریه کشته و چند تن دیگر زخمی شدند.

همچنین به دنبال وقوع تظاهرات در طرطوس، جبله و برخی از مناطق دمشق، که در اعتراض به نقض فزاینده حقوق بشر از سوی نیرو‌های امنیتی دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی برگزار شد، نیرو‌های امنیتی از گلوله‌های جنگی برای متفرق کردن معترضان استفاده کردند.

در همین راستا، نیرو‌های وابسته به الجولانی دقایقی پیش غیرنظامیان بی‌گناه را در شهر مصیاف سوریه به خاک و خون کشیدند.

همچنین صدا‌های انفجار در امتداد ساحل سوریه شنیده می‌شود و معترضان و نیرو‌های الجولانی وارد درگیری شدیدی شده‌اند.

یک منبع امنیتی به الجزیره گزارش کرد نیرو‌های الجولانی وارد بانیاس در حومه طرطوس شده و شروع به پاکسازی کردند.

همزمان دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد دیروز پنجشنبه ۷۰ نفر در مناطق مختلف سوریه کشته شدند که تعدادی از آنان نیرو‌های امنیتی دولت موقت سوریه هستند که یک نفر از آنان سرباز ترک بوده است.

اعتراضات در جنوب سوریه

همچنین مردم جنوب سوریه نیز عصر روز -پنجشنبه- علیه «احمد الشرع» ملقب به الجولانی سرکرده هیئت تحریر الشام و رئیس دولت موقت سوریه و سیاست‌های او، در شهر السویدا تظاهرات برگزار کردند.

معترضان سوری در تظاهرات خود که در پاسخ به فراخوان‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، در مخالفت با سیاست‌های دولت جدید به ریاست الجولانی شعار سر دادند.

تظاهرات کنندگان با سر دادن شعار‌های علیه سیاست‌های دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی، خواستار برکناری او از ریاست دولت موقت شدند.

تظاهرات کنندگان همچنین در حمایت از شیخ «حکمت الهجری» رهبر مذهبی دروز‌های سوری شعار سر دادند.

از زمان براندازی نظام بشار اسد در سوریه تاکنون این کشور شاهد بی ثباتی، ناامنی و تشدید درگیری‌ها میان عناصر تروریست بوده است.

برچسب ها: تحریر الشام
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.