کد خبر: ۵۸۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵

تهران در صدر تخلفات رانندگی

رئیس اداره نظارت و سازماندهی بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا گفت: از مهرماه سال جاری تاکنون، بازرسان نامحسوس موفق به گزارش و ثبت بیش از ۵۶ هزار گزارش تخلف رانندگی در سطح کشور شده‌اند.
تهران در صدر تخلفات رانندگی

مخاطب۲۴- سرهنگ حسن شهنوازی با اشاره به اینکه این مأموریت با مشارکت افراد منتخب و قانونمند به عنوان «چشم سوم پلیس» اجرا می‌شود، گفت: این طرح نقش تاثیرگذار در انضباط بخشی و کاهش تخلفات رانندگی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

وی افزود: بر اساس آمار اعلام شده، در بازه زمانی۱۴ روزه ابتدایی اسفند، ۱۶ هزار گزارش تخلف رانندگی توسط بازرسان نامحسوس به ثبت رسیده که بیش از ۵۵ درصد آن مربوط به شهر تهران بوده است.

شهنوازی عنوان کرد: عمده تخلفات شناسایی‌شده در بازه زمانی مذکور شامل استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، عدم استفاده از کمربند ایمنی، توقف دوبله در معابر، عبور از محل ممنوع و توقف در محل ایستادن ممنوع بوده که عمدتاً در محدوده مراکز خرید و معابر پرتردد شهری رخ داده است.

رئیس اداره نظارت و سازماندهی بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا با اشاره به تأثیر این طرح در بهبود نظم ترافیکی، خاطرنشان کرد: بازرسان نامحسوس با پوشش موقعیت‌های گوناگون ترافیکی نقش مهمی در نا امن نمودن معابر برای رانندگان قانون گریز داشته‌اند و ثبت روزانه بیش از ۱۰۰۰ گزارش تخلف نشان‌دهنده تأثیرگذاری این طرح در کنترل رفتار‌های پرخطر رانندگی است.

وی همچنین به دستور و تدابیر رئیس پلیس راهور فراجا اشاره کرد و گفت: از ۲۰ اسفند ماه، برخی تخلفات با افزایش یک‌سومی در جرایم مواجه خواهند شد. این اقدام می‌تواند انگیزه بیشتری برای دقت و جدیت در عملکرد بازرسان نامحسوس ایجاد کند و نقش آنها را در ارتقای فرهنگ رانندگی ایمن و کاهش حوادث جاده‌ای پررنگ‌تر سازد.

سرهنگ شهنوازی در پایان تاکید کرد: مشارکت بازرسان نامحسوس به‌عنوان بازوی کمکی و چشم سوم پلیس راهور در کنترل تخلفات رانندگی، اثربخشی قابل‌توجهی داشته‌اند و در ادامه این طرح، افزایش نظارت مردم بر مردم و فرهنگ‌سازی ترافیکی مدنظر خواهد بود.

برچسب ها: تخلفات رانندگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان
کارشناسان هشدار می‌دهند گرمای شدید تابستان می‌تواند به باتری و عملکرد گوشی آسیب بزند و توصیه‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن آن ارائه کرده‌اند.
ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین
منابع آگاه می‌گویند آمریکا در محموله‌های تراشه‌های پیشرفته، ردیاب مخفی نصب کرده تا هرگونه انتقال غیرقانونی آنها به چین را شناسایی کند.
چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره
وانگ یی، وزیر خارجه چین ۱۸ اوت به دهلی نو می‌رود تا درباره کاهش تنش‌های مرزی، ازسرگیری تجارت و همکاری‌های دوجانبه با مقامات هند گفت‌و‌گو کند.
ایران از NPT خارج می شود ایران از NPT خارج می شود
نماینده تهران هشدار داد در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه، ایران از معاهده NPT خارج می‌شود؛ موضوعی که پیش‌تر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام شده است.
شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد
اسرائیل با اندونزی، سومالی‌لند، اوگاندا، سودان جنوبی و لیبی درباره پذیرش فلسطینیان غزه مذاکره می‌کند؛ اقدامی که با واکنش‌های تند روبه‌رو شده است.
طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین
تایمز فاش کرد روسیه و آمریکا مدلی شبیه اشغال کرانه باختری برای پایان جنگ اوکراین بررسی می‌کنند که کنترل مناطق اشغالی را به مسکو می‌سپارد.
بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد
سخنگوی دولت از نهایی شدن بسته حمایتی خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه خبر داد و گفت این طرح با پیگیری مسئولان به‌زودی اجرایی می‌شود.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر