کد خبر: ۵۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن امروز گشایش می‌یابد

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن عصر امروز (چهارشنبه) با حضور امام جمعه تهران و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) کار خود را آغاز می‌کند
سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن امروز گشایش می‌یابد

مخاطب۲۴- سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن از امروز، چهارشنبه ۱۵ اسفند مصادف با چهارمین روز از ماه مبارک رمضان با شعار «قرآن، راه زندگی» به مدت ۱۲ روز تا یکشنبه ۲۶ اسفند در مصلای امام خمینی (ره) میزبان مردم تهران است؛ هر چند علاقه‌مندان از دیگر شهر‌ها نیز برای دیدن دستاورد‌ها و توانمندی‌های فعالان قرآنی خود را به مصلی می‌رسانند.

بیشتر بخوانید

حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران سخنران ویژه مراسم افتتاحیه است که پس از ارائه گزارشی توسط حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی رئیس سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و صحبت‌های سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایراد سخن خواهد پرداخت.

امسال، تنها سالی است که دو نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود. چون سی و یکمین نمایشگاه قرآن از اول تا ۱۴ فروردین مصادف با نهم تا ۲۲ ماه مبارک رمضان برگزار شد و نمایشگاه سی و دوم نیز از روز‌های ابتدایی ماه روزه داری آغاز می‌شود و تا چهار روز قبل از تحویل سال جدید به کار خود پایان می‌دهد. البته ساعت کاری نمایشگاه امسال از ساعت ۱۶ تا ۲۳ و در روز‌های تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۳ خواهد بود.

اگرچه نمایشگاه امسال در فضایی محدودتر (۲۰هزار مترمربع) نسبت به سال‌های گذشته در مصلی برگزار می‌شود ولی ۳۷ بخش محتوایی دارد و ۱۵ نهاد حاکمیتی و ۴۰ موسسه مردمی در نمایشگاه حضور دارند و ۱۲۰ ناشر حوزه دین به عرضه چهار هزار و ۳۰۰ کتاب می‌پردازند.

غرفه‌های اعتاب مقدسه، بخش کربلایی کاظم ساروقی، موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره)، بخش زندگی با آیه ها، بخش قرآن و مقاومت، بخش پوشش عفاف و حجاب با عنوان لباس عفیفانه، بخش کودک و نوجوان، بخش مسجد و پایگاه مردم، بخش حوزوی و هوش مصنوعی از بخش‌های نمایشگاه امسال است.

در بخش بین الملل نیز ۱۵ کشور اعلام آمادگی کرده‌اند و میهمانان ویژه‌ای نیز حضور پیدا می‌کنند. بیش از ۵۸ نشست تخصصی و ۲۶ محفل قرآنی نیز برای نمایشگاه امسال پیش بینی شده و مراسم تکریم از خادمان قرآنی در روز‌های پایانی نمایشگاه با حضور ریاست محترم جمهوری برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر