کد خبر: ۵۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن امروز گشایش می‌یابد

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن عصر امروز (چهارشنبه) با حضور امام جمعه تهران و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) کار خود را آغاز می‌کند
سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن امروز گشایش می‌یابد

مخاطب۲۴- سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن از امروز، چهارشنبه ۱۵ اسفند مصادف با چهارمین روز از ماه مبارک رمضان با شعار «قرآن، راه زندگی» به مدت ۱۲ روز تا یکشنبه ۲۶ اسفند در مصلای امام خمینی (ره) میزبان مردم تهران است؛ هر چند علاقه‌مندان از دیگر شهر‌ها نیز برای دیدن دستاورد‌ها و توانمندی‌های فعالان قرآنی خود را به مصلی می‌رسانند.

بیشتر بخوانید

حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران سخنران ویژه مراسم افتتاحیه است که پس از ارائه گزارشی توسط حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی رئیس سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و صحبت‌های سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایراد سخن خواهد پرداخت.

امسال، تنها سالی است که دو نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود. چون سی و یکمین نمایشگاه قرآن از اول تا ۱۴ فروردین مصادف با نهم تا ۲۲ ماه مبارک رمضان برگزار شد و نمایشگاه سی و دوم نیز از روز‌های ابتدایی ماه روزه داری آغاز می‌شود و تا چهار روز قبل از تحویل سال جدید به کار خود پایان می‌دهد. البته ساعت کاری نمایشگاه امسال از ساعت ۱۶ تا ۲۳ و در روز‌های تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۳ خواهد بود.

اگرچه نمایشگاه امسال در فضایی محدودتر (۲۰هزار مترمربع) نسبت به سال‌های گذشته در مصلی برگزار می‌شود ولی ۳۷ بخش محتوایی دارد و ۱۵ نهاد حاکمیتی و ۴۰ موسسه مردمی در نمایشگاه حضور دارند و ۱۲۰ ناشر حوزه دین به عرضه چهار هزار و ۳۰۰ کتاب می‌پردازند.

غرفه‌های اعتاب مقدسه، بخش کربلایی کاظم ساروقی، موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره)، بخش زندگی با آیه ها، بخش قرآن و مقاومت، بخش پوشش عفاف و حجاب با عنوان لباس عفیفانه، بخش کودک و نوجوان، بخش مسجد و پایگاه مردم، بخش حوزوی و هوش مصنوعی از بخش‌های نمایشگاه امسال است.

در بخش بین الملل نیز ۱۵ کشور اعلام آمادگی کرده‌اند و میهمانان ویژه‌ای نیز حضور پیدا می‌کنند. بیش از ۵۸ نشست تخصصی و ۲۶ محفل قرآنی نیز برای نمایشگاه امسال پیش بینی شده و مراسم تکریم از خادمان قرآنی در روز‌های پایانی نمایشگاه با حضور ریاست محترم جمهوری برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند! از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند!
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از رویای خود برای گرفتن جایزه صلح نوبل پرده برداشت و این‌بار مدعی شد که مانع به وجود آمدن ۵ جنگ بین کشور‌های مختلف شده، اما جایزه صلح نوبل به افراد دیگری داده شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
قطع درختان در منطقه ۱۱ تهران قطع درختان در منطقه ۱۱ تهران
پیرو انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر قطع درختان زنده، کهنه و قدیمی در منطقه ۱۱ تهران شهرداری این منطقه اطلاعیه‌ای صادر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر