کد خبر: ۵۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن امروز گشایش می‌یابد

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن عصر امروز (چهارشنبه) با حضور امام جمعه تهران و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) کار خود را آغاز می‌کند
سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن امروز گشایش می‌یابد

مخاطب۲۴- سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن از امروز، چهارشنبه ۱۵ اسفند مصادف با چهارمین روز از ماه مبارک رمضان با شعار «قرآن، راه زندگی» به مدت ۱۲ روز تا یکشنبه ۲۶ اسفند در مصلای امام خمینی (ره) میزبان مردم تهران است؛ هر چند علاقه‌مندان از دیگر شهر‌ها نیز برای دیدن دستاورد‌ها و توانمندی‌های فعالان قرآنی خود را به مصلی می‌رسانند.

بیشتر بخوانید

حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران سخنران ویژه مراسم افتتاحیه است که پس از ارائه گزارشی توسط حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی رئیس سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و صحبت‌های سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایراد سخن خواهد پرداخت.

امسال، تنها سالی است که دو نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود. چون سی و یکمین نمایشگاه قرآن از اول تا ۱۴ فروردین مصادف با نهم تا ۲۲ ماه مبارک رمضان برگزار شد و نمایشگاه سی و دوم نیز از روز‌های ابتدایی ماه روزه داری آغاز می‌شود و تا چهار روز قبل از تحویل سال جدید به کار خود پایان می‌دهد. البته ساعت کاری نمایشگاه امسال از ساعت ۱۶ تا ۲۳ و در روز‌های تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۳ خواهد بود.

اگرچه نمایشگاه امسال در فضایی محدودتر (۲۰هزار مترمربع) نسبت به سال‌های گذشته در مصلی برگزار می‌شود ولی ۳۷ بخش محتوایی دارد و ۱۵ نهاد حاکمیتی و ۴۰ موسسه مردمی در نمایشگاه حضور دارند و ۱۲۰ ناشر حوزه دین به عرضه چهار هزار و ۳۰۰ کتاب می‌پردازند.

غرفه‌های اعتاب مقدسه، بخش کربلایی کاظم ساروقی، موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره)، بخش زندگی با آیه ها، بخش قرآن و مقاومت، بخش پوشش عفاف و حجاب با عنوان لباس عفیفانه، بخش کودک و نوجوان، بخش مسجد و پایگاه مردم، بخش حوزوی و هوش مصنوعی از بخش‌های نمایشگاه امسال است.

در بخش بین الملل نیز ۱۵ کشور اعلام آمادگی کرده‌اند و میهمانان ویژه‌ای نیز حضور پیدا می‌کنند. بیش از ۵۸ نشست تخصصی و ۲۶ محفل قرآنی نیز برای نمایشگاه امسال پیش بینی شده و مراسم تکریم از خادمان قرآنی در روز‌های پایانی نمایشگاه با حضور ریاست محترم جمهوری برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر