کد خبر: ۵۸۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶

اعتراض سرمربی کروات به هوا و زمین دوحه

اعتراض سرمربی کروات به هوا و زمین دوحه

به گزارش مخاطب۲۴ ـ دراگان اسکوچیچ پس از بازگشت اعضای تیم ملی فوتبال به ایران گفت: مشکلات زیادی برای برگزاری این اردو وجود داشت و تلاش کردیم راه حل را به گونه‌ای پیش ببریم که در قطر اردو بزنیم. هوا گرم بود و زمین بدی داشتیم که کار بازیکنان را سخت می‌کرد. با این حال باید به آینده فکر کنیم.

اعتراض سرمربی کروات به هوا و زمین دوحه

سرمربی تیم ملی در مورد شکست در دیدار دوستانه مقابل الجزایر تصریح کرد: این یک بازی دوستانه بود. بهانه نمی‌آوریم، اما مشکلات زیادی برای آماده‌سازی داشتیم. از عملکرد تیم در نیمه اول راضی نیستم، اما در نیمه دوم بهتر بودیم. اشنباهات بچگانه‌ای مرتکب شدیم و به الجزایر بابت این برد تبریک می‌گویم، اما ما باختیم؛ آن‌ها نبردند.

سرمربی تیم ملی ایران در پاسخ به این پرسش که آیا از شرایط اردویی تیمش رضایت دارد یا خیر، گفت: نمی‌توانم راضی باشم؛ چون من سه بازی از فدراسیون خواستم و تنها یک بازی کردیم. از فدراسیون خواستم از الان کار‌ها را برای فیفادی بعدی (در شهریور) انجام بدهیم و امیدوارم شرایط این اردو هیچ‌وقت تکرار نشود.

اسکوچیچ در خصوص انتقادات مطرح شده علیه تیم ملی عنوان کرد: اولین منتقد خودم هستم و انتقادات پذیرفته است، اما پنج بازیکن مهم از جمله دو مدافع وسط خودمان را در اختیار نداشتیم. برخی از آن‌ها مانند وحید امیری اهمیت زیادی برای تیم ملی داشتند. به نظرم اینقدر انتقاد برای بازی دوستانه منصفانه نیست. ما سریع‌ترین صعود تاریخ آسیا به جام جهانی را داشتیم.

وی درباره بازی دادن به امید نورافکن در قلب دفاع تیم ملی گفت: من مربی هستم و چنین تشخیصی دادم. اگر شما بودید، به چه کسی بازی می‌دادید؟ من همان مربی‌ای هستم که وقتی تیم ملی امید حداقلی به حذف از انتخابی جام جهانی فاصله داشت، به مسابقات صعود کردیم.

سرمربی تیم ملی ایران در مورد مخالفت خود با دیدار دوستانه با تیم ملی اروگوئه خاطرنشان کرد: فکر می‌کنید نرمال بود بود که ۲۲ ساعت در پرواز باشیم و پس از یک بازی برگردیم؟ نرمال نیست. دو ماه پیش درخواست کردم بهترین بازی‌ها فراهم شود و در اردوی کانادا خواستم پس از کانادا و اکوادور، با تیم دیگری بازی کنیم. باید به مصاف تیم‌هایی برویم که مشابه رقبای خودمان در جام جهانی باشند. استقبال می‌کردیم اگر (در اروگوئه) با اروگوئه، آرژانتین و برزیل بازی می‌کردیم!

منبع : تابناک 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است
پاپ لئو با انتقاد از سیاست‌های ضدمهاجرتی دولت ترامپ اعلام کرد بسیاری از مهاجران در آمریکا با رفتاری «بسیار غیرمحترمانه» مواجه‌اند و خواستار توجه جامعه آمریکا به درخواست اسقف‌های کاتولیک برای اصلاحات مهاجرتی شد.
تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران
معاون سیاسی وزیر خارجه با تشریح سفر‌های خود به قطر و پاکستان تأکید کرد ارتقای روابط با همه همسایگان سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است و تهران برای گسترش همکاری‌ها عزم جدی دارد.
تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است
یک تحلیلگر اسرائیلی با اشاره به رویکرد دونالد ترامپ در منطقه تأکید کرد رئیس‌جمهور آمریکا براساس منطق یک تاجر عمل می‌کند و به دنبال ثبات برای توسعه مسیر‌های اقتصادی از هند تا اسرائیل است.
پنالتی‌های جنجالی در العین؛ پشت پرده شکست تیم ملی مقابل ازبکستان پنالتی‌های جنجالی در العین؛ پشت پرده شکست تیم ملی مقابل ازبکستان
شکست تیم ملی ایران مقابل ازبکستان در ضربات پنالتی، پرسش‌های تازه‌ای درباره آماده‌سازی روانی بازیکنان و نحوه تعیین پنالتی‌زن‌ها ایجاد کرده و واکنش‌های انتقادی را علیه کادر فنی افزایش داده است.
کارزار فرانسوی‌ها برای ایجاد واگن ویژه بانوان در مترو کارزار فرانسوی‌ها برای ایجاد واگن ویژه بانوان در مترو
با افزایش موارد آزار و خشونت جنسیتی در متروی فرانسه، یک کارزار مردمی با ده‌ها هزار امضا خواستار ایجاد واگن‌های ویژه بانوان و کودکان در قطار‌های شهری شده است.
ادامه میانجی‌گری عمان میان ایران و آمریکا ادامه میانجی‌گری عمان میان ایران و آمریکا
یک مقام بلندپایه وزارت خارجه عمان از احتمال تداوم نقش میانجی‌گری مسقط میان ایران و آمریکا خبر داد و تأکید کرد این روند در چارچوب رویکرد گفت‌و‌گو محور عمان دنبال می‌شود.
طارمی: ۱۰ نفر گفتند پنالتی نمی‌زنیم! طارمی: ۱۰ نفر گفتند پنالتی نمی‌زنیم!
مهدی طارمی پس از شکست مقابل ازبکستان با انتقاداتی تند از زیرساخت‌ها، فرهنگ فوتبالی و بحران ذهنی بازیکنان، حرف‌هایی صریح و کم‌سابقه درباره وضعیت فوتبال ایران مطرح کرد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر