کد خبر: ۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸
مخاطب :

پیام تبریک رئیس شورایعالی سیاستگذاری به مناسبت سالروز میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع)

رئیس شورایعالی سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی به مناسبت سالروز میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع) پیام تبریکی به شرح زیر صادر کرد
پیام تبریک رئیس شورایعالی سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی به مناسبت سالروز میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع)

رئیس شورایعالی سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی به مناسبت سالروز میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع) پیام تبریک صادر کرد
به گزارش روابط عمومی جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی دکتر رحمان مخاطب به مناسبت سالروز میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع) پیام تبریک صادر کرد و از آحاد مردم همیشه در صحنه دعوت نمود که در دور دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور گسترده شرکت کنند
متن این پیام به شرح ذیل می باشد:
بسمه تعالی   
ضمن عرض احترام و تبریک 13 ماه رجب ، سالروز میلاد با سعادت امیرالمومنین (ع) ، عید بزرگ شیعیان جهان اسلام ، در آستانه دور دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به همه شما عزیزان و بزرگواران که صحنه صحنه تاریخ سیاسی و انقلابی سرزمین مان را در طی همه دوره های انقلاب اسلامی خلق کردید، سلام و درود می فرستم و از شما بزرگواران؛ مردان و زنان، پیر مردان و پیر زنان، جوانان، بانوان، دانشجویان، کشاورزان، کارگران، طلاب، صاحبان حِرَف، کارکنان، معلمین، استاتدی و تمامی اقوام و اقشار مختلف جای جای ایران عزیز کشورمان درخواست دارم که در روز دهم اردیبهشت ماه برای انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران در دور دوم با حضوری پر شور و گسترده در پای صندوق های رای، برای استفاده از حق قانونی و شرعی انتخاب کردن، به توصیه صریح قانون اساسی، امام راحل و مقام معظم رهبری حاضر شوند و بر اساس علایق و سلایق خود، کاندیدای مطلوب و اصلح خود را انتخاب نمایند و موجب افتخار، اقتدار و عزت اسلامی جمهوری اسلامی ایران در همه صحنه های جهانی و ملی باشند.
رئیس شورایعالی سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی
رحمان مخاطب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
چند رسانه ای
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر