کد خبر: ۵۸۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳

ترکیب احتمالی تراکتور مقابل التعاون

تیم فوتبال تراکتور ایران در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان (سطح دوم) آسیا مقابل التعاون عربستان قرار می‌گیرد.
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل التعاون

مخاطب۲۴- دیدار تیم‌های تراکتور ایران و التعاون عربستان در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان (سطح دوم) آسیا امروز (سه‌شنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار می‌شود.

شاگردان دراگان اسکوچیچ در مرحله گروهی با تیم‌های الوکره قطر و روشن تاجیکستان هم‌گروه بود و موفق شدند مقتدرانه با ۳ برد و یک مساوی به عنوان صدرنشین از مرحله گروهی صعود کنند. تیم فوتبال موهان باگان هند به دلیل حضور نیافتن در ایران برای تقابل با تراکتور از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا از دور این رقابت‌ها حذف شد. شاگردان دراگان اسکوچیچ در مرحله قبلی موفق شدند در مجموع با برتری ۵ بر ۴ الخالدیه بحرین را از پیش‌رو بردارند و جواز حضور در این مرحله را کسب کنند.

اما التعاون عربستان در گروهی قرار داشت که تیم‌های الخالدیه بحرین، نیروی هوایی عراق و آلتین آسیر ترکمنستان حضور داشتند و در نهایت موفق شد با کسب ۱۵ امتیاز مقتدرانه جواز حضور در مرحله حذفی را کسب کند.

نماینده عربستان در مرحله قبل مقابل الوکره قطر قرار گرفت که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به تساوی ۴ بر ۴ دست پیدا کردند و توانست در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ نماینده قطر را حذف کند. با این تفاسیر نماینده عربستان مسیر سخت‌تری نسبت به تراکتور برای رسیدن به این مرحله طی کرده است.

پیروز این دیدار در نیمه‌نهایی باید برابر برنده دیدار تیم‌های شارجه و شباب‌الاهلی امارات، بازی کند و در صورت صعود تراکتور و شباب در مرحله بعد باید منتظر تقابل سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی در لباس شباب‌الاهلی مقابل پرشور‌ها باشیم.

پرشور‌ها برای این دیدار همه بازیکنان خود را در اختیار دارند و به نظر می‌رسد اسکوچیچ قصد دارد تراکتور را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان کند. علیرضا بیرانوند در قفس توری تی‌تی‌ها قرار می‌گیرد. او هفته گذشته در لیگ برتر ایران موفق شد در مقابل سپاهان کلین‌شیت کند و انگیزه بالایی برای تکرار این کار در رقابت‌های آسیایی دارد.

شجاع خلیل‌زاده، کاپیتان پرشور‌ها یک‌بار دیگر در کنار عارف آقاسی زوج خط دفاعی تراکتور را تشکیل می‌دهد. محمد نادری در جناح چپ خط دفاعی و دانیال اسماعیلی‌فر نیز در جناح راست، خط دفاعی این تیم را تکمیل می‌کنند.

ریکاردو آلوز در کنار ایگور پوستونسکی زوج خط میانی تراکتور را تشکیل می‌دهند. در خط حمله این تیم نیز مهدی هاشم‌نژاد و مهدی ترابی به عنوان وینگر به میدان می‌روند. با حضور امیرحسین حسین‌زاده پشت‌سر تومسیلاو اشترکالی در خط حمله، ۱۱ بازیکن منتخب تراکتور برای تقابل با التعاون عربستان تکمیل شود.

ترکیب احتمالی تراکتور ایران:

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، ریکاردو آلوز، ایگور پوستونسکی، مهدی ترابی، مهدی هاشم‌نژاد، امیرحسین حسین‌زاده و تومسیلاو اشترکالی.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان به ترامپ: هر غلطی می‌خواهی بکن پزشکیان به ترامپ: هر غلطی می‌خواهی بکن
پزشکیان به ترامپ: هر غلطی می‌خواهی بکن
سقف برداشت وجه نقد از خودپرداز‌ها افزایش یافت سقف برداشت وجه نقد از خودپرداز‌ها افزایش یافت
بانک مرکزی به منظور پوشش نیازمندی هموطنان در سراسر کشور برای دریافت وجه نقد در ایام پایانی سال، سقف برداشت از پایانه‌های خودپرداز را از ۲۵ اسفند سال جاری تا ۲۰ فروردین سال آینده، از ۲ میلیون به سه میلیون ریال افزایش داد.
ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی فروریخت ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی فروریخت
سخنگوی سازمان آتش نشانی از فروریختن یک ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی در ساعت ١٧ خبر داد.
بانکی‌پور: رئیس‌جمهور فقط دو هفته فرصت دارد بانکی‌پور: رئیس‌جمهور فقط دو هفته فرصت دارد
نماینده اصفهان و از طراحان قانون حجاب گفت: «با توجه به هم‌زمانی اجرای قانون حجاب با سالگرد "اغتشاشات ۱۴۰۱" و برخی حوادث منطقه‌ای، در دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی تصمیم گرفته شد که اجرای این مصوبه با تأخیر انجام شود تا تمهیدات اجرایی لازم فراهم گردد. با این حال، برخلاف شایعات، شورای‌عالی امنیت ملی هیچ مصوبه‌ای درباره توقف این قانون نداشته و هیچ رأی‌گیری یا اجماعی در این زمینه صورت نگرفته است؛ لذا این قانون در شرایط مناسبی ابلاغ و اجرایی خواهد شد.»
چه تعداد از یارانه بگیران حذف می‌شوند؟ چه تعداد از یارانه بگیران حذف می‌شوند؟
با توجه به ابلاغ آیین‌نامه جدید دهک‌بندی خانوار‌ها که براساس قانون بودجه۱۴۰۳تدوین و ابلاغ شد قرار بود تا مدل جدیدی در دستور کار قرار بگیرد که با توجه به اظهارات وزیرکار با اجرایی شدن این مدل ۱۰۰ هزار نفر از فهرست یارانه گیران خارج می‌شوند.
تردد خودرو‌های فاقد معاینه فنی معتبر در جاده‌ها ممنوع است تردد خودرو‌های فاقد معاینه فنی معتبر در جاده‌ها ممنوع است
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: تردد خودرو‌هایی که فاقد معاینه فنی معتبر باشند، در جاده‌های کشور ممنوع است و پلیس از ادامه حرکت این خودرو‌ها در نوروز جلوگیری خواهد کرد.
مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند
از نمایندگان مجلس برای ابلاغ و اجرای قوانین اسلام در کشور حمایت می‌کنیم.
برگزیده
واکنش کمیته ملی المپیک به مهاجرت الناز رکابی واکنش کمیته ملی المپیک به مهاجرت الناز رکابی
دبیرکل کمیته ملی المپیک در واکنش به مهاجرت النار رکابی، ورزشکار رشته سنگنوردی به اسپانیا، گفت: این ورزشکار همواره مورد حمایت کمیته ملی المپیک قرار داشته، هر چند که انتخاب هر کسی است کجا زندگی کند.
ترکیب احتمالی التعاون مقابل تراکتور ترکیب احتمالی التعاون مقابل تراکتور
تیم سعودی التعاون در سودای شکست دادن صدرنشین ایران را در سر دارد.
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل التعاون ترکیب احتمالی تراکتور مقابل التعاون
تیم فوتبال تراکتور ایران امشب در دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا (سطح دوم) مقابل التعاون عربستان قرار می‌گیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر