کد خبر: ۵۸۴۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
بیوگرافی سرپرست جدید وزارت اقتصاد و دارایی

اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد

با استیضاح وزیر اقتصاد از سوی مجلس، رحمت الله اکرمی سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی شد.
اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد

مخاطب ۲۴- با استیضاح وزیر اقتصاد از سوی مجلس، رحمت الله اکرمی سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی شد.

گفتنی است اکرمی تا پیش از این در سمت معاون وزیر اقتصاد در نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور، فعالیت می‌کرد.

همچنین او برای مدت ۲ ماه، از شهریور تا آبان ۱۳۹۷ سرپرستی وزارت امور اقتصادی و دارایی را برعهده داشته است.

سید رحمت‌الله اکرمی، متولد ۱۳۳۹ در سمنان، سیاستمدار ایرانی است که در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ به عنوان سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی منصوب شد.

تحصیلات:

وی دارای مدرک کارشناسی علوم اقتصادی با گرایش بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی و توسعه از موسسه عالی پژوهش و دکترای مدیریت از آکادمی علوم بازرگانی بلژیک است.

سوابق شغلی:

دبیر آموزش و پرورش: در ابتدای مسیر حرفه‌ای خود، به عنوان دبیر در آموزش و پرورش فعالیت می‌کرد.

حسابرس موسسه حسابرسی سازمان صنایع ملی: در این سمت، نظارت مالی بر فعالیت‌های صنعتی را برعهده داشت.

کارشناس دفتر امور آموزش و پرورش سازمان برنامه و بودجه: در این نقش، به برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی در حوزه آموزش و پرورش می‌پرداخت.

معاون مدیر کل دفتر آموزش و پرورش سازمان برنامه و بودجه: در این سمت، مسئولیت‌های اجرایی و نظارتی در بخش آموزش و پرورش را برعهده داشت.

معاون مدیر کل دفتر آموزش عالی و تحقیقات سازمان برنامه و بودجه: برنامه‌ریزی و نظارت بر امور آموزش عالی و تحقیقات را مدیریت می‌کرد.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور مناطق سازمان برنامه و بودجه: هماهنگی بین مناطق مختلف کشور در برنامه‌های بودجه‌ای را تسهیل می‌کرد.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور استان‌ها سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور: ارتباط و هماهنگی با استان‌ها در مسائل مدیریتی و برنامه‌ریزی را انجام می‌داد.

مشاور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور: نظرات مشورتی در زمینه مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه می‌کرد.

معاون امور اداری، مالی و منابع انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور: مدیریت منابع انسانی و مالی سازمان را برعهده داشت.

معاون نظارت مالی و خزانه‌دار کل کشور در وزارت امور اقتصادی و دارایی: نظارت بر مسائل مالی و خزانه‌داری کشور را انجام می‌داد.

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی: پس از استیضاح مسعود کرباسیان، در دولت حسن روحانی، به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شد.

سید رحمت‌الله اکرمی با سابقه‌ای طولانی در حوزه‌های مالی و مدیریتی، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی کشور ایفا کرده است.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر