کد خبر: ۵۸۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱

واکنش بورس به استیضاح همتی

امروز (یکشنبه ۱۲ اسفندماه) شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات بازار سرمایه، بیش از ۱۶ هزار واحد قد کشید.
واکنش بورس به استیضاح همتی

مخاطب۲۴- شاخص کل بورس تهران با رشد ۱۶ هزار و ۶۳۲ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۷۰ هزار و ۹۴۷ واحدی قرار گرفت و در روز جلسه استیضاح وزیر اقتصاد و برای دومین روز متوالی در هفته جاری، سبزپوش شد؛ شاخص بورس، نسبت به روز گذشته (شنبه) ۰.۵۸ درصد رشد کرد.

شاخص هم‌وزن بورس، نیز با رشد ۲۴۸ واحدی در ارتفاع ۸۴۶ هزار و ۲۶۰ واحدی قرار گرفت؛ شاخص کل هم‌وزن بورس، نسبت به روز گذشته (شنبه) ۰.۰۳ درصد مثبت شد.

ارزش بازار بورس تهران به ۹۱ همت و ۳۷۳ میلیارد تومان رسید و تعداد ۵۰۰ هزار و ۱۵۸ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

گفتنی است، نماد‌های وبملت، نوری، پارسان، شستا، تاپیکو و پارس، بیشترین تاثیر بر رشد و نماد، فملی، بیشترین، تاثیر بر ریزش شاخص کل بورس تهران، داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۱۱ واحدی در ارتفاع ۲۶ هزار و ۸۱ واحدی قرار گرفت؛ شاخص کل فرابورس ایران، نسبت به روز گذشته (شنبه) ۰.۰۴ درصد صعودی شد.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۴ همت و ۹۱۱ میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس ایران به ۳ همت و ۲۴۸ میلیارد تومان رسید و تعداد ۴۵۶ هزار و ۷۷۳ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

لازم به ذکر است، نماد‌های آریا، سامان، وامین و بپاس، بیشترین، تاثیر بر رشد و نماد‌های وسپهر، حسینا و نیشکر، بیشترین، تاثیر بر ریزش شاخص کل فرابورس ایران، داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور
میدل ایست آی نوشت: آمریکا در اقدامی کم‌سابقه، پیشنهاد داده که مسیر مورد مناقشه میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان را تحت کنترل خود بگیرد؛ طرحی که از سوی ایروان رد شده و به‌زعم بسیاری، تلاشی برای دور زدن حاکمیت ملی کشورهاست.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
تایید اختلال مسیریاب‌ها تایید اختلال مسیریاب‌ها
مدیر کل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات گفت: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم، اما ما هم مجری قانون هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر