کد خبر: ۵۸۳۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴

رئیس کمیسیون امنیت ملی: از مذاکره نمی‌هراسیم

یک نماینده مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از انجام مذاکره هراس نداشته و ندارد، اما ما مذاکره را برای منافع ملی و امنیت ملی کشورمان می‌خواهیم و اینکه برای ما دستاورد اقتصادی داشته باشد
رئیس کمیسیون امنیت ملی: از مذاکره نمی‌هراسیم

مخاطب۲۴- ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به بدعهدی‌های مکرر آمریکا در قبال ایران، گفت: علت اینکه جمهوری اسلامی ایران مذاکره با آمریکا را رد می‌کند و اصولاً نمی‌پذیرد، چند دلیل محکم دارد. اول اینکه آمریکایی‌ها به صورت مکرر و طی سال‌های اخیر در هر موضوعی که با ما مذاکره و توافق کردند، نقض عهد کردند.

وی ادامه داد: مهم‌ترین توافقی که آمریکا زیر پا گذاشت، برجام بود. برجام توافقی بین ایران با چند کشور اروپایی و آمریکا بود که ما به همه تعهدات خودمان عمل کردیم، اما آمریکا به صورت یک‌طرفه از آن خارج شد و به هیچیک از تعهداتش عمل نکرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمریکایی‌ها باید خودشان را به آنچه وعده داده بودند، متعهد بدانند، اما ما در مقام عمل همواره دیده‌ایم که آنان بدعهد هستند و به هیچیک از تعهدات خود با ایران پایبند نبوده‌اند

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: از سوی دیگر، آمریکا نمی‌تواند هم از حربه تهدید و فشار علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کند و هم خواهان مذاکره با ما باشد. آمریکایی‌ها بدانند که قطعاً ما زیر فشار و تهدید مذاکره نمی‌کنیم.

عزیزی در ادامه، گفت: موضوع مهم بعدی آن است که جمهوری اسلامی ایران مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهد، بلکه مذاکره را برای انتفاع اقتصادی لازم می‌داند. باید این موضوع را هموار مدنظر داشته باشیم که مذاکره فقط باید در صورتی انجام شود که برای ما انتفاع اقتصادی به دنبال داشته باشد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: زمانی که یک مذاکره برای کشور ما انتفاع اقتصادی به دنبال نداشته باشد و طرف مقابل فقط به دنبال اعمال فشار به ایران باشد و به تعهداتش هم عمل نکند، مذاکره کردن هیچ فایده‌ای ندارد و تلف کردن وقت است.

عزیزی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از انجام مذاکره هراس نداشته و ندارد، اما ما مذاکره را برای منافع ملی و امنیت ملی کشورمان می‌خواهیم و اینکه برای ما دستاورد اقتصادی داشته باشد. ما مذاکره را فقط برای مذاکره و گفت‌و‌گو کردن نمی‌خواهیم.

برچسب ها: امنیت ملی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد
وزیر دفاع، جنگ اخیر ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را سبب مشخص شدن نقشه راه صنعت دفاعی کشور عنوان کرد و گفت: از پژوهش و نوآوری برای فناوری‌های جدید علیه دشمن بهره می‌بریم و تجربیات این جنگ، اولویت‌های جدیدی به ما داده است.
طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم
طرح اسرائیل بزرگ مفهومی تاریخی و سیاسی است که از دل صهیونیسم زاده شد و با اهداف ایدئولوژیک، ژئوپلیتیکی، امنیتی و اقتصادی، همچنان سایه‌ای سنگین بر خاورمیانه دارد.
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
صفحه خبر بالای تصاویر