کد خبر: ۵۸۳۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴

رئیس کمیسیون امنیت ملی: از مذاکره نمی‌هراسیم

یک نماینده مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از انجام مذاکره هراس نداشته و ندارد، اما ما مذاکره را برای منافع ملی و امنیت ملی کشورمان می‌خواهیم و اینکه برای ما دستاورد اقتصادی داشته باشد
رئیس کمیسیون امنیت ملی: از مذاکره نمی‌هراسیم

مخاطب۲۴- ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به بدعهدی‌های مکرر آمریکا در قبال ایران، گفت: علت اینکه جمهوری اسلامی ایران مذاکره با آمریکا را رد می‌کند و اصولاً نمی‌پذیرد، چند دلیل محکم دارد. اول اینکه آمریکایی‌ها به صورت مکرر و طی سال‌های اخیر در هر موضوعی که با ما مذاکره و توافق کردند، نقض عهد کردند.

وی ادامه داد: مهم‌ترین توافقی که آمریکا زیر پا گذاشت، برجام بود. برجام توافقی بین ایران با چند کشور اروپایی و آمریکا بود که ما به همه تعهدات خودمان عمل کردیم، اما آمریکا به صورت یک‌طرفه از آن خارج شد و به هیچیک از تعهداتش عمل نکرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمریکایی‌ها باید خودشان را به آنچه وعده داده بودند، متعهد بدانند، اما ما در مقام عمل همواره دیده‌ایم که آنان بدعهد هستند و به هیچیک از تعهدات خود با ایران پایبند نبوده‌اند

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: از سوی دیگر، آمریکا نمی‌تواند هم از حربه تهدید و فشار علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کند و هم خواهان مذاکره با ما باشد. آمریکایی‌ها بدانند که قطعاً ما زیر فشار و تهدید مذاکره نمی‌کنیم.

عزیزی در ادامه، گفت: موضوع مهم بعدی آن است که جمهوری اسلامی ایران مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهد، بلکه مذاکره را برای انتفاع اقتصادی لازم می‌داند. باید این موضوع را هموار مدنظر داشته باشیم که مذاکره فقط باید در صورتی انجام شود که برای ما انتفاع اقتصادی به دنبال داشته باشد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: زمانی که یک مذاکره برای کشور ما انتفاع اقتصادی به دنبال نداشته باشد و طرف مقابل فقط به دنبال اعمال فشار به ایران باشد و به تعهداتش هم عمل نکند، مذاکره کردن هیچ فایده‌ای ندارد و تلف کردن وقت است.

عزیزی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از انجام مذاکره هراس نداشته و ندارد، اما ما مذاکره را برای منافع ملی و امنیت ملی کشورمان می‌خواهیم و اینکه برای ما دستاورد اقتصادی داشته باشد. ما مذاکره را فقط برای مذاکره و گفت‌و‌گو کردن نمی‌خواهیم.

برچسب ها: امنیت ملی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دولت موافق صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان است دولت موافق صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان است
بانوان توانایی خلبانی هواپیما را دارند، موتورسیکلت چه اشکالی می‌تواند ایجاد کند؟
۲۰ درصد تخفیف طرح ترافیک برای دارندگان معاینه فنی برتر ۲۰ درصد تخفیف طرح ترافیک برای دارندگان معاینه فنی برتر
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای شهر تهران با بیان اینکه حدود ۱۲ درصد از خودروهای مراجعه‌کننده به مراکز معاینه فنی دارای معاینه فنی برتر هستند، گفت: برای خودروهای دارای معاینه فنی برتر تخفیف ۲۰ درصدی ورود به طرح ترافیک مصوب شده است.
یک بازیگر ۱۰۲ ساله از خاندان داوودنژاد‌ها درگذشت یک بازیگر ۱۰۲ ساله از خاندان داوودنژاد‌ها درگذشت
کبری حسن‌زاده مادربزرگ علیرضا داوودنژاد و بازیگر فیلم‌های «مرهم» و «کلاس هنرپیشگی» درگذشت.
منظورشان کفن پوشان دیروز به مجلس تنیده است! منظورشان کفن پوشان دیروز به مجلس تنیده است!
مهاجرانی در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روز‌های گذشته نیز گفت: وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.
عراقچی: نامه ترامپ توسط یکی از کشور‌های عربی قرار است به دستمان برسد عراقچی: نامه ترامپ توسط یکی از کشور‌های عربی قرار است به دستمان برسد
وزیر امور خارجه گفت: نامه ترامپ نوشته شده و هنوز به دست ما نرسیده؛ قرار است یک فرستاده از یکی از کشور‌های عربی آن را در تهران تحویل دهد.
فاصله طولی خودرو‌ها با پهپاد رصد می‌شود فاصله طولی خودرو‌ها با پهپاد رصد می‌شود
رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای طرح نظارت هوشمند بر رعایت فاصله طولی خودرو‌ها با بهره‌گیری از پهپاد‌ها و سیستم‌های مجهز به هوش مصنوعی خبر داد.
دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از قانون جدید خبر دارید؟ دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از قانون جدید خبر دارید؟
نمایندگان در جلسه علنی امروز برخی از مواد طرح اصلاح قانون مجازات قانون اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز جهت تامین نظر شورای نگهبان را بررسی و اصلاح کردند.
برگزیده
نگرانی روسیه از گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران نگرانی روسیه از گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران
لاوروف گفت: نگران تمایل آمریکایی‌ها برای گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران هستیم، از سرگیری گفت‌و‌گو در مورد توافق هسته‌ای ایران را تأیید می‌کنیم که توسط شورای امنیت تصویب شده است.
منظورشان کفن پوشان دیروز به مجلس تنیده است! منظورشان کفن پوشان دیروز به مجلس تنیده است!
مهاجرانی در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روز‌های گذشته نیز گفت: وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.
عراقچی: نامه ترامپ توسط یکی از کشور‌های عربی قرار است به دستمان برسد عراقچی: نامه ترامپ توسط یکی از کشور‌های عربی قرار است به دستمان برسد
وزیر امور خارجه گفت: نامه ترامپ نوشته شده و هنوز به دست ما نرسیده؛ قرار است یک فرستاده از یکی از کشور‌های عربی آن را در تهران تحویل دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر