کد خبر: ۵۸۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲
هشدار نارنجی وقوع کولاک و بهمن

هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۱۲/۱۱

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی در ۴ استان و احتمال کولاک و بهمن از ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز سه‌شنبه خبر داد.
هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۱۲/۱۱

مخاطب۲۴- تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز شنبه، در استان‌های ساحلی دریای خزر و مناطقی از اردبیل، بارش برف و باران همراه با وزش باد شدید رخ می‌دهد.

همچنین در مناطقی از شمال، شرق، دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی و جنوبی البرز، ارتفاعات استان‌های کرمان، فارس و جنوب یزد، بارش پراکنده برف و باران، گاهی همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه، بارش برف و باران در مناطقی از استان‌های ساحلی دریای خزر، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز، جنوب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز و زاگرس مرکزی و جنوبی ادامه دارد.

دوشنبه، جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم است. از بعدازظهر سه‌شنبه، با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، در بوشهر، فارس، غرب کرمان و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، بارش پراکنده، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید روی خواهد داد.

چهارشنبه، بر شدت بارش در این مناطق افزوده می‌شود و گستره آن به غرب، جنوب، استان‌های واقع در غرب، شمال غرب، زاگرس مرکزی و شمالی، و ارتفاعات و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی نیز کشیده می‌شود.

امروز در بخش‌هایی از مرکز، شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب؛ یکشنبه در شرق، جنوب شرق، شمال شرق، جنوب، مرکز، ارتفاعات و دامنه‌های البرز جنوبی؛ و دوشنبه در شرق و جنوب شرق کشور، وزش باد شدید و در مناطق مستعد، گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

هشدار فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱

زمان پایان: یک‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲

نوع مخاطره: بارش باران و برف و کولاک برف

منطقه اثر:

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱: شرق اردبیل، گیلان، غرب مازندران.

یک‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲: گیلان، غرب مازندران، شمال خراسان رضوی.

اثر مخاطره: اختلال در ناوگان حمل‌ونقل زمینی، هوایی و ریلی کشور، لغزندگی جاده‌ها، انسداد گردنه‌های برف‌گیر و راه‌های روستایی به‌سبب بارش برف، مه‌گرفتگی، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، کولاک برف، احتمال ریزش بهمن، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و اختلال در انتقال حامل‌های انرژی، بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر، احتمال قطع برق به‌ویژه در مناطق روستایی.

توصیه: پرهیز از سفر‌های غیرضروری، مجهز بودن خودرو‌ها به وسایل زمستانی، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابه‌جایی عشایر، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و آمادگی راهداری و شهرداری‌ها جهت برف‌روبی در محور‌های مواصلاتی، عدم تردد دامداران در ارتفاعات و کنترل دما در گلخانه‌ها و سالن‌های پرورشی، پرهیز از اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها.

افزایش گرادیان فشاری

زمان شروع: بعدازظهر شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱

زمان پایان: یک‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲

نوع مخاطره: باد و گردوخاک

منطقه اثر:

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱: یزد، اصفهان، کرمان.

یک‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲: جنوب فارس، کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، سمنان، شرق یزد.

اثر مخاطره: خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید، آسیب به سازه‌های موقتی و نیمه‌کاره، گلخانه‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، شکستن درختان.

توصیه: پرهیز از سفر‌های غیرضروری، اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در فضای آزاد، حفظ و استحکام بخشی به سازه‌های موقتی، تابلو‌ها و گلخانه‌ها، پرهیز از تردد توسط افراد سالمند و کودکان و بیماران تنفسی، اجتناب از توقف و تردد از کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر