کد خبر: ۵۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۲

آئین تجلیل از روسای موفق شعب پست بانک ایران

طی مراسمی، همزمان با میلاد امام رضا(ع) ؛ و با حضور مدیرعامل،رییس هیات مدیره و اعضاء هیات مدیره آئین تجلیل از روسای موفق شعب پست بانک ایران ، منتخب بانک مرکزی ج.ا. ا برگزار شد
آئین تجلیل از روسای موفق  شعب پست بانک ایران

طی مراسمی، همزمان با سالروز میلاد امام رضا (ع) و با حضور دکتر بهزاد شیری،مدیرعامل پست بانک ایران ،رییس هیات مدیره و عضو هیات مدیره ، معاونین مالی و سرمایه گذاری ، توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی ، سازمان و برنامه و ریزی ، مدیران امور استان ها و بازاریابی ، امور استان های تهران ، البرز ، قم و سمنان و امور حراست بانک ،  از روسای شعبی که سال گذشته در دوازدهمین دوره گردهمایی روسای موفق شعب بانک‌ها و موسسات اعتباری از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران انتخات شدند، تجلیل و قدردانی شد.

آئین تجلیل از روسای موفق  شعب پست بانک ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، در این مراسم شهرکی کیا مدیر امور استان‌های تهران، البرز، قم و سمنان گزارشی از روند، نحوه و شاخص‌های انتخاب ۱۵ نفر از روسای موفق شعب بانک و پیشنهاد آن‌ها به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد.
سپس در ادامه، واحد پور مدیر امور استان‌ها و بازاریابی در گزارشی به تشریح کارنامه عملکرد روسای موفق شعب پرداخت و پس از آن هریک از روسای شعب برگزیده به ارائه دیدگاه‌ها، نظرات، تجربیات، عوامل موفقیت و مسائل و مشکلات شعب خود پرداختند.
بنابر این گزارش در ادامه جلیلی نیا رییس هیات مدیره، بهمنی عضو هیات مدیره، سعادتفر معاون سازمان و برنامه ریزی، محمدی معاون مالی و سرمایه گذاری، ملک معاون توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی و اخلاقی مدیر امور حراست در پاسخ به مسائل و موارد مطرح شده از سوی روسای شعب، توضیحات، راهکار‌ها و برنامه‌های در دست اقدام خود را بیان کردند.
در این مراسم دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران به ایراد سخن و رهنمود پرداخت که مشروح آن در بخش‌های بعدی خبر ارائه خواهد شد.
در پایان مراسم از ۱۵ نفر از روسای موفق شعب برگزیده به شرح ذیل و با اهداء جایزه و لوح تقدیر از سوی دکتر شیری تجلیل به عمل آمد.
مهران علی‌پور رئیس شعبه ورزقان مدیریت شعب استان آذربایجان شرقی، محمد علی احمدپور مبارکه رئیس پیشین شعبه فلاورجان، مسعود بوستانچی رئیس شعبه کاشان مدیریت شعب استان اصفهان، عباس فدایی رئیس سابق شعبه تربت حیدریه، مهدی وحیدیان رضا زاده رئیس شعبه مصلی مشهد مدیریت شعب استان خراسان رضوی، حمیدرضا اشتیاقی رئیس شعبه شهریار مدیریت شعب منطقه غرب تهران، محمد کهزادیان رئیس شعبه سپهبد سردار شهید قاسم سلیمانی مدیریت شعب منطقه شرق تهران، محمد ناصح کابله سوری رئیس شعبه کامیاران مدیریت شعب استان کردستان، وحید سعیدی رئیس شعبه مطهری مدیریت شعب استان یزد، جمال دارش رئیس شعبه گچساران مدیریت شعب استان کهگیلویه و بویراحمد، عالی شجاع زاده رئیس شعبه مرکزی بوشهر مدیریت شعب استان بوشهر، حسام الدین آچاک رئیس شعبه ایرانشهر مدیریت شعب استان سیستان و بلوچستان، صابر طاهری رئیس شعبه میناب مدیریت شعب استان هرمزگان، مریم زکی پور رحیم آبادی رئیس شعبه طالقانی مدیریت شعب استان قزوین ومرتضی پیشگیر رئیس شعبه بابل مدیریت شعب استان مازندران تجلیل می‌شود.
گفتنی است: در بهمن ماه سال گذشته، در دوازدهمین دوره گردهمایی روسای موفق شعب بانک‌ها و موسسات اعتباری کشور با عنوان «آموزش و توسعه منابع انسانی شعب» از ۱۵ نفر از روسای موفق شعب بانک تقدیر به عمل آمد.
«گردهمایی روسای موفق بانک‌ها و موسسات اعتباری کشور»، با توجه به نقش مهم روسای موفق شعب در موفقیت و پیشبرد استراتژی‌ها، اهداف عملیاتی بانک‌ها و موسسات در نیل به اهداف نهایی سیاستگذار پولی و بانکی، همه ساله توسط موسسه عالی آموزش بانکداری ایران با هدف انتقال تجربیات و مهارت‌های علمی روسای شعب و همچنین با هدف قدردانی و تکریم از مدیریت شعب بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به عنوان ارزشمندترین دارایی آن‌ها برگزار می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر