کد خبر: ۵۸۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶

احسان علیخانی و رامبد جوان ممنوع‌الکار نیستند

در نشست خبری امروز خبرنگاران با مدیران تلویزیون، نمایندگان رسانه‌ها با نام بردن از فردوسی‌پور، احسان علیخانی، مهران مدیری و رامبد جوان خواهان مشخص شدن نسبت این افراد با صداوسیما شدند که معاون سیما تاکید کرد، ممنوعیتی درباره این چهره‌ها وجود ندارد.
احسان علیخانی و رامبد جوان ممنوع‌الکار نیستند

مخاطب ۲۴- محسن برمهانی ـ معاون سیما ـ در پاسخ به سوالی درباره استفاده از چهره‌هایی همچون عادل فردوسی‌پور، احسان علیخانی، رامبد جوان و … در ساخت برنامه‌های تلویزیونی توضیح داد: قبلا هم گفتم واقعا در‌های سازمان صداوسیما بر فردی بسته نیست. گاه فردی در عالم هنر و رسانه برای بعضی آشناست که عملی انجام داده که خارج از عرف جامعه پر تنوع ایرانی است. این اسامی که در پرسش ذکر شد هیچ‌کدام ممنوعیتی برای ساخت برنامه ندارند. ممنوعیت در صداوسیما مبتنی بر هنجار‌ها است که اگر کسی اینجا بر این اساس ممنوع باشد، احتمالا جای دیگر هم ممنوع است.

او در پاسخ به پرسشی درباره ساخت برنامه‌ای با حضور مهران مدیری در شبکه نسیم هم گفت: از این موضوع اطلاعی ندارم، اما حضور ایشان هم منعی ندارد.

او تاکید کرد: قبول دارم که باید خلاقیت وارد برنامه‌سازی شود و از یک میز و شکل هلال ماه در دکورسازی خارج شویم. تنوع باید به گونه‌ای باشد که هم در محتوا و هم در سایر اجزای برنامه لحاظ شود.

توقف «زیرخاکی» و «نون خ» جدید به درخواست سازندگان

برمهانی ادامه داد: سازمان صداوسیما از عناوین و ویژند‌های برتر صرف نظر نمی‌کند. رفتار سازمان هم این را نشان داده است چراکه دنبال افراد معتبری که فعال بودند، دویده‌ایم. الان در حال بررسی برای ساخت سریال «کارآگاه علوی» هستیم و این کار در مرحله پیش‌تولید قرار دارد. هرکاری دوره مذاکره دارد، الان برای دو سریال «زیرخاکی» و «نون خ» کارگردان هر دو اثر می‌گویند برای ساخت مجدد دست نگه دارید و فعلا صبر کرده‌ایم. برای «پایتخت» هم مذاکرات سهلی داشتیم تا مخاطب راضی باشد.

وی افزود: داستان این فصل از «پایتخت» ارتباطی با ماه مبارک رمضان ندارد.

موضع معاون سیما در قبال سریال توقیفی نمایش خانگی

معاون سیما در پاسخ به پرسشی درباره توقیف برخی آثار در شبکه نمایش خانگی و موضع صداوسیما در این زمینه گفت: معتقدم در کشور سپهر رسانه‌ای داریم که شامل سکو‌های شبکه نمایش خانگی و ... است. مخاطبان سکو‌ها در حال افزایش است و ما به عنوان رسانه ملی که خود را متولی بخشی از این سپهر رسانه می‌دانیم، معتقدیم که باید محتوای پاک و درست برای مردم پخش شود. اگر محتوایی مخالف معیار‌ها (و نه سلیقه شخصی) باشد، خوشحال می‌شویم که پخش نشود، اما اگر محتوایی با معیار‌ها همخوان باشد باید پخش شود. اما اگر بخواهم به عنوان مخاطب بگویم، اگر سریالی از سکوی پخش برداشته می‌شود حتما ایرادی دارد.

آگهی‌های بازرگانی نه برای ما مطلوب است و نه برای مخاطب

معاون سیما در پاسخ به سوالی درباره تبلیغاتی که از شبکه‌های سیما پخش می‌شود، اظهار کرد: سازمان صدا و سیما بخشی از بودجه را از این طریق تامین می‌کند که نه برای ما مطلوب است و نه برای مخاطب، اما بخشی از حیات مجموعه به آگهی‌های بازرگانی وابسته است. اما از محتوای آگهی‌ها صرف نظر نمی‌کنیم و با اینکه آگهی‌های بازرگانی ذیل مجموعه معاونت سیما نیست، اما می‌دانم زحماتی در بخش بازرگانی در حال انجام است؛ به عنوان مثال مضمون آگهی بازرگانی رصد می‌شود و حتی در صورت رعایت برخی موضوعات، تخفیفاتی هم اعمال می‌شود. تا جایی که بتوانیم بین نیاز خودمان و سبک زندگی مطلوب در آگهی بازرگانی موازنه برقرار می‌کنیم.

رقم‌های حضور مهمانان در برنامه‌های نوروزی

او در پاسخ به پرسشی درباره‌ی ارقام دریافتی مهمانان برنامه‌های نوروزی تاکید کرد: از جانب صداوسیما رقم نجومی به فردی پرداخت نشده است. ممکن است اسپانسر‌هایی این کار را کرده باشند و خودشان با یکسری چهره‌ها قرارداد ببندند که البته آن هم غلط است. مبلغی که ما در صداوسیما برای حضور چهره‌ها در مناسبت‌ها می‌دهیم قابل قیاس با جایی نیست، چون آنها به احترامِ مخاطب می‌آیند.

معاون سیما همچنین درباره برنامه‌های تحویل سال بیان کرد: اینکه همه شبکه‌ها خیلی با کیفیت و سنگین برنامه داشته باشند مطلوب نیست؛ به‌ویژه که ممکن است شباهت در برنامه‌ها به وجود بیاید و مهمان‌ها تکراری باشند. سال‌هایی را به یاد داریم که مهمانان از استودیوی یک شبکه خارج شده و وارد استودیوی دیگر می‌شدند، نمی‌خواهیم روند به این صورت باشد.

برمهانی درباره بخش دیگر آثار نوروزی بیان کرد: ۲۴ مجموعه پویانمایی جدیددر قالب ۵هزار و ۱۳۰ دقیقه روی آنتن می‌رود. «راز شهر سوخته»، «کشتی‌گیران»، «نابغه‌های کوچک»، «قصه‌های ناخوانده»، «شکرستان»، «باغ قصه‌ها»، «جوانمردان»، «چیا»، «مثل نامه»، «چشمان بیدار»، «پهلوانان» از جمله این آثار هستند.

به گفته وی امسال همچنین برنامه «آفتابگردان» با میزبانی الهام چرخنده درباره مسیر تحول زندگی‌ها، برنامه «ایرانگرد» با اجرای جواد قارایی و برنامه «هموطنز» از جمله دیگر آثار مرکز سیمرغ است که به پخش می‌رسد.

موسیقی قابل حذف نیست

برمهانی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: موسیقی امری قابل حذف نیست. موسیقی در تار و پود تولیدات سازمان صداوسیما وجود دارد، اما باید سند موسیقی نگاشته و به ما ابلاغ شود که تا امروز چنین اتفاقی نیفتاده است.

برمهانی سپس درباره شبکه جام‌جم که در بستر اینترنت پخش می‌شود، توضیح داد:مخاطب ایرانی که باید از بستر ماهواره از شبکه‌ها استفاده می‌کرد دیگر از چنین بستری استفاده نمی‌کند و چنین افرادی که هنوز از بستر ماهواره استفاده می‌کنند بسیار محدود هستند. آنها ترجیح می‌دهند محتوا را از تلوبیون یا به صورت اینترنتی دریافت کنند. لازم بود ما هم بستر پخش را تغییر دهیم و به این ترتیب دیگر این شبکه را روی ماهواره نداریم.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره اختلاف آمار برنامه‌های صداوسیما و سطح رضایت مردم، چنین گفت: ما برنامه‌هایی را که مخاطبش پایین است تعطیل و برنامه‌ای که مخاطبش بالاست را تقویت می‌کنیم. با این حال حتما آمار مخاطب بین برنامه‌های تخصصی و سرگرمی و همچنین شبکه‌های تخصصی و عمومی متفاوت است. برنامه «شیوه» مخاطب خود را دارد و انتظار نیست به اندازه برنامه سرگرم‌کننده دیده شود.

برچسب ها: عادل فردوسی پور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
برگزیده
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید
در نشست کمیته بین‌دولتی پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس یونسکو در دهلی نو، هنر سنتی آینه‌کاری ایران به‌عنوان میراث جهانی ثبت شد و برگ زرینی دیگر به کارنامه فرهنگی کشور افزوده شد.
صفحه خبر بالای تصاویر