کد خبر: ۵۸۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
جایگزین کوییک ارزان شد

قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳

قیمت اطلس در بازار آزاد اواسط اسفند امسال حدود ۵۸۰ میلیون اعلام می‌شود
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- اطلس، جانشین کوییک، امروز چهارشنبه ۸ اسفند پنج میلیون تومان ارزان شد.

قیمت اطلس با این میزان کاهش قیمت به ۵۸۰ میلیون تومان رسید. شاهین دیگر سواری سایپا در بازار امروز است که در دو مدل پنج و ۱۰ میلیون تومان ارزان شد.

قیمت شاهین اتوماتیک پنج میلیون تومان کاهش پیدا کرد و اکنون از سوی فروشندگان بازار ۹۶۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.

قیمت شاهین پلاس، گران‌ترین سدان سایپا نیز ۱۰ میلیون تومان پایین آمد. خرید شاهین پلاس یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان آب می‌خورد.

ساینا S دنده‌ای تیپ DA ارزان‌ترین سواری سایپا در بازار تغییری در بازار نداشته و همچنان ۴۷۵ میلیون تومان فروخته می‌شود. کوییک SR نیز در بازار خودرو امروز ۴۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

 

قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳

برچسب ها: سایپا اطلس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.