کد خبر: ۵۸۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹

صدور احکام ۴۴ متهم پرونده چای دبش

رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور حکم نهایی دادگاه برای ۴۴ نفر از متهمان این پرونده خبر داد و گفت: این احکام در مرحله انشای رای قرار دارد و نهایتا تا آخر هفته جاری یا اوایل هفته آینده، رای مربوطه اعلام خواهد شد.
صدور احکام ۴۴ متهم پرونده چای دبش

مخاطب۲۴- پرونده فساد چای دبش در شعبه اول دادگاه ویژه جرایم اقتصادی تشکیل و به اتهامات ۶۱ نفر در این رابطه رسیدگی شد.

وی ادامه داد: ۵۹ نفر از متهمان از مجموع ۶۱ متهم پرونده تفهیم اتهام شدند، همچنین آخرین دفاعیات از ۳۷ نفر از این تعداد نیز اخذ شده است.

به گفته وی، برای ۲۲ نفر از متهمان به لحاظ تحقیقات ناقص و نیاز به تحقیقات بیشتر در دادسرا، پرونده در جریان بررسی قرار دارد.

القاصی مهر یادآور شد: تاکنون ۲۴ جلسه دادگاه به صورت پیوسته و متوالی و با حضور همه اصحاب پرونده و به صورت علنی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید

رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور حکم نهایی دادگاه برای ۴۴ نفر از متهمان این پرونده خبر داد و گفت: این احکام در مرحله انشای رای قرار دارد و نهایتا تا آخر هفته جاری یا اوایل هفته آینده، رای مربوطه اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به شناسایی، توقیف و فروش اموال شرکت و کارخانه گروه دبش افزود: اموال منقول و غیرمنقول زیادی در مرحله تحقیقات شناسایی، توقیف و بعضاً به فروش رسید که از جمله این اموال، ۴۹۸ دستگاه انواع خودرو باری و سواری، ۳۵۰ قطعه املاک، و سایر دستگاه‌های موجود در کارخانه و شرکت بود.

القاصی مهر با اشاره به اینکه ارزش اموال شناسایی شده بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان است، افزود: بخشی از اموال سریع الفساد در مرحله فروش قرار دارد همچنین بخش دیگری از اموال برای جبران خسارات بیت‌المال و وصول مطالبات بانک‌ها در مرحله اجرای احکام به فروش خواهد رسید.

رئیس کل دادگستری استان تهران اضافه کرد: به زودی در رابطه با ابعاد و احکام و جزییات بیشتر از این پرونده نشستی برگزار خواهد شد ضمن اینکه ۴۴ حکم صادره به دلیل اینکه از دادگاه ویژه جرایم اقتصادی صادر شده است قطعی و لازم الاجرا است.

برچسب ها: چای دبش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر