کد خبر: ۵۸۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳

پزشکیان: با تغییر همتی اقتصاد درست نمی‌شود!

رئیس جمهور در واکنش به طرح استیضاح وزیر اقتصاد گفت: اقتصاد و تلاطم‌های اقتصادی تاثیر زیادی از اخبار و اتفاقات می‌گیرد و در این اوضاع که گاهی یک تصمیم حتی در کشور‌های دیگر بازار را دچار نوسان می‌کند؛ خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بی‌ثباتی بازار دامن زده است.
پزشکیان: با تغییر همتی اقتصاد درست نمی‌شود!

مخاطب۲۴- به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری، شامگاه دوشنبه در دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان همدان، با تاکید بر عزم دولت برای گسترش اختیارات استانداری‌ها گفت: ما معتقدیم که نمایندگان و مسئولان محلی بهتر و کم هزینه‌تر می‌توانند برای استان‌ها تصمیم بگیرند و لذا کارگروهی برای اجرایی کردن موضوع توسعه اختیارات استانداری‌ها در چارچوب قانون و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری تشکیل شده و در حال بررسی موضوع است.

پزشکیان با اشاره به تاکید دولت چهاردهم بر رعایت اصل صداقت تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که داریم، تعداد مشخصی از درخواست‌ها را می‌توانیم اجرایی کنیم و اگر به شما وعده دهم همه مشکلاتی را که بیان کردید، حل خواهم کرد، دروغ گفته‌ام و من چنین حرفی نمی‌زنم.

رئیس جمهور در واکنش به طرح «استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی» خاطرنشان کرد: با تغییر آدم‌ها مشکل حل نخواهد شد. اقتصاد و تلاطم‌های اقتصادی تاثیر زیادی از اخبار و اتفاقات می‌گیرد و در این اوضاع که گاهی یک تصمیم حتی در کشور‌های دیگر بازار را دچار نوسان می‌کند؛ با این توصیف خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بی‌ثباتی بازار دامن زده است. همواره تاکید کرده‌ام که با دعوا مشکلی حل نخواهد شد.

رئیس جمهور به برنامه ویژه دولت برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و گرمایی اشاره کرد و گفت: موضوع توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و گرمایی را شخصا و به شکل ویژه دنبال می‌کنم.

بیشتر بخوانید

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش راهبرد دولت چهاردهم در سیاست خارجی را «گفت‌و‌گو» عنوان کرد و اظهار داشت: ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و هم اکنون در حال مذاکره در موضوعات مختلف با کشور‌های دیگر از جمله با همسایگان هستیم، حتی دکتر عراقچی برای سلسله مذاکراتی با اروپایی‌ها در مسافرت است، اما با کسی که علنا ما را تهدید می‌کند و دستش را روی گلوی ما گذاشته نمی‌توان مذاکره کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه «ایران کشوری پهناور با مرز‌های طولانی و همسایگان متعدد است»، افزود: ایران را با این مرز‌های طولانی و همسایگان پرشمار نمی‌توان تحریم کرد.

پزشکیان یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم را گسترش مسیر‌های مواصلاتی و کریدور‌های عبوری از ایران عنوان و خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اموری که شخصا آن را دنبال می‌کنم، اتصال و تکمیل کریدور‌های بین‌المللی در داخل است. ما در این زمینه فرصت کوتاهی داریم و باید تلاش کنیم هر چه سریع‌تر خطوط ریلی و بزرگراهی شمال به جنوب و غرب به شرق ترانزیتی را گسترش دهیم.

رئیس جمهور در واکنش به درخواست نمایندگان استان همدان برای تغییر در برخی سیاست‌ها و فعالیت‌های اجرایی تاکید کرد: دولت چهاردهم به دنبال اصلاح روش‌هاست، اما باید در نظر داشته باشیم که اصلاح و تغییر، مسیری زمان‌بر و کند است و نمی‌توان با تغییر افراد انتظار اصلاحات یک شبه را داشت. چندین دهه است که مسیر تغییر مدیران برای اصلاح امور را طی کرده‌ایم و دیده‌ایم که با تغییر افراد نمی‌توان به اصلاحات رسید؛ اصلاحات مسیری تدریجی و زمان‌بر است.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر