کد خبر: ۵۸۲۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۹
اقبال حقیقی به بورس تهران کارساز می‌شود؟

پیش بینی بازار سهام امروز ۷ اسفند ۱۴۰۳

بورس تهران روز دوشنبه را با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن در کنار جهش ۱۲ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد ورود هزار و ۹۳ میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار سهام بود.
پیش بینی بازار سهام امروز ۷ اسفند ۱۴۰۳

مخاطب ۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد افزایش فشار تقاضای سهام در دو سمت حقوقی و حقیقی بازار سهام بود ولی دست بالا در تقاضای سهام با حقیقی‌ها بود. نقشه بازار سهام در انتهای روز، سهم ۸۲ درصدی رنگ سبز را نشان می‌داد؛ در حالی که در روز شنبه سهم رنگ قرمز ۸۲ درصد بود.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت فلزات اساسی با ۲۷۵.۶ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت محصولات شیمیایی با ۲۵۹.۲ میلیارد تومان و صنعت شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی با ۱۰۶.۸ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بیمه با ۱۱.۱ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت انبوه‌سازی با ۱۰.۳ میلیارد تومان و صنعت مخابرات با ۸.۸ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر


دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۱۲ درصد افزایش، به سطح ۷ هزار و ۱۴۷ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی گذشته روند جریان پول حقیقی به سهام مثبت بود و شاهد افزایش هزار و ۹۳ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم.

دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و ۶۶۰ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد. دیروز ۵۴۲ میلیارد تومان پول حقیقی نیز به صندوق‌های با پشتوانه طلا اضافه شد و روند معاملات سهام تغییرات زیادی به نسبت ابتدای هفته داشت.

دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۷۷ درصد افزایش یافت و از هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان به ۲ هزار و ۳۴ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۱۳ درصد کاهش از ۵۲۵ میلیارد تومان تا سطح ۴۵۷ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه افزایش داشت و از ۲۹.۵ میلیون تومان به ۴۱.۸ میلیون تومان رسید. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و در سطح ۲۹.۶ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه همچنان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و تا سطح ۱۲.۲ میلیون تومانی افزایش داشته است.


پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح مقاومتی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۸۵۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد و در صورت تداوم تقاضای بالای سهام برای سهم‌های شاخص‌ساز و دلاری احتمال شکسته شدن این مقاومت وجود دارد. با این حال آمار معاملات سهامی روز دوشنبه و یکشنبه در کنار نوسانات نرخ‌ها در بازار‌های موازی نشان می‌دهد که در این روز‌ها همبستگی منفی قابل توجهی بین بازار سهام و بازار طلا و ارز وجود دارد. کاهشی بودن نرخ‌های طلا و ارز در دو روز اخیر یکی از دلایل اصلی به شمار می‌رفت که باعث شد تا سرمایه نوسان‌گیران بار دیگر به بازار سهام تزریق شود و شاهد رشد شاخص سهام با ورود سرمایه حقیقی باشیم. به نظر می‌رسه که معاملات سهامی امروز نیز به همین امر مبتلا باشد و در صورتی که نوسان صعودی مورد توجهی در بازار‌های موازی شکل نگیرد، از سقف مقاومتی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی به آسانی عبور کنیم.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۳۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۲۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر