کد خبر: ۵۸۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶

سهمیه بنزین نوروز ۱۴۰۴ چقدر است؟

با نزدیک شدن به ایام نوروز بار دیگر شایعه اختصاص بنزین نوروزی به خودرو‌ها مطرح شده است.
سهمیه بنزین نوروز ۱۴۰۴ چقدر است؟

مخاطب۲۴- از زمان آغاز سهمیه‌بندی بنزین در دهه ۸۰، در برخی سال‌ها دولت یا مجلس جهت حمایت از رفاه مردم در سفر‌های نوروزی و توسعه گردشگری، سهمیه بنزین نوروزی به صاحبان خودرو اختصاص داده‌اند. این طرح در برخی سال‌ها اجرا شده و در برخی سال‌ها نیز اجرا نشده است.

بیشتر بخوانید

آخرین بار که مجلس شورای اسلامی وعده واریز بنزین نوروزی را به صاحبان خودرو داد به اسفند ۱۳۹۸ برمی‌گردد. آن زمان، تنها ۴ ماه پس از افزایش قیمت بنزین، علی‌اصغر یوسف‌نژاد، نایب رئیس وقت کمیسیون تلفیق لایحه بودجه وعده داد که در تعطیلات نوروز ۶۰ لیتر بنزین به سهمیه کارت‌های سوخت اضافه می‌شود. با این وجود شیوع ویروس کرونا در ایران باعث شد که بنزین نوروزی منتفی شود. نمایندگان مجلس بلافاصله وعده دادند که بنزین نوروزی پس از پایان همه‌گیری کرونا به خودرو‌ها اختصاص داده شود، اما عمر کرونا در ایران به درازا کشید و از بنزین نوروزی هم خبری نشد.

کشور در نوروز ۱۴۰۰ نیز درگیر کرونا بود و مطابق انتظار خبری از سهمیه نوروزی بنزین نشد، اما در حالی‌که در نوروز ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ انتظار می‌رفت دولت و مجلس سهمیه بنزین عیدانه را به صاحبان خودرو‌ها اختصاص دهند تا حداقل وعده ۶۰ لیتر بنزین هدیه نوروز ۱۳۹۹ که لغو شده بود محقق شود، این اتفاق رخ نداد و در فروردین آن سه سال تنها سهمیه بنزین همان ماه‌ها به کارت‌های سوخت واریز شد و خبری از بنزین عیدانه نبود.

از سهمیه بنزین نوروز ۱۴۰۴ چه خبر؟

در اسفند ۱۴۰۳ بار دیگر بحث سهمیه نوروزی بنزین مطرح شده است، اما به تازگی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اختصاص سهمیه نوروزی بنزین به خودرو‌ها را منتفی دانسته است.

کرامت ویس‌کرمی در این‌باره گفته است: «سهمیه بنزین نوروزی نداریم. سهمیه بنزین تغییر نخواهد کرد و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده برای تعطیلات نوروزی حجم بنزین مناسبی ذخیره‌سازی شده است.»

بنابراین در آخرین روز ۱۴۰۳ سهمیه بنزین فروردین ماه ۱۴۰۴ به مانند ماه‌های گذشته، ۶۰ لیتر سهمیه‌ای و ۱۲۰ لیتر آزاد، در کارت‌های هوشمند سوخت شخصی شارژ خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر