کد خبر: ۵۸۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۶
جلسه هیئت دولت

پزشکیان: حزب‌الله همچنان زنده است و قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد

رئیس جمهور گفت: یقینا تا ظلم و تجاوزگری و زورگویی هست، بزرگ مردانی همچون شهید نصرالله خواهند بود که در مقابل آن ایستادگی کنند و اجازه نخواهند داد اهداف شوم زیاده‌خواهان و ستمگران تحقق یابد.
پزشکیان: حزب‌الله همچنان زنده است و قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان در جلسه عصر امروز - یکشنبه - هیئت دولت، ضمن گرامیداشت یاد مجاهد بزرگ جبهه مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و دیگر مبارزین فداکاری که در برهه اخیر توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، گفت‌: فقدان شهید نصرالله گر چه فاجعه بسیار بزرگی است، اما خللی در مسیر مقاومت ایجاد نخواهد کرد و اینکه تصور کردند با شهادت این مجاهد بزرگ کار مقاومت یکسره خواهد شد، خیال خامی بیش نیست؛ حزب‌الله همچنان زنده است و قوی‌تر و مستحکم‌تر این مسیر پرافتخار را ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: یقینا تا ظلم و تجاوزگری و زورگویی هست، بزرگ مردانی همچون شهید نصرالله خواهند بود که در مقابل آن ایستادگی کنند و اجازه نخواهند داد اهداف شوم زیاده‌خواهان و ستمگران تحقق یابد.

در جلسه امروز هیئت دولت به ریاست پزشکیان، آیین‌نامه اجرایی بند «پ» ماده ۳۹ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره «حمایت از سرمایه‌گذاری در طرح‌های شبکه‌های آبیاری و زهکشی اصلی و فرعی» به تصویب رسید.

همچنین آیین‌نامه اجرایی جزء ۲ بند «ه» ماده ۵۷ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره حمایت از تولید و واردات کشنده‌های ریلی و آیین‌نامه اجرایی جزء ۳ بند «ه» ماده ۵۷ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره برنامه مسیر قطار باری با رأی اکثریت کابینه تصویب شد.

در جلسه امروز وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گزارش‌هایی تفصیلی از عملکرد شش ماهه و برنامه‌های آتی مجموعه تحت مدیریت خود ارائه کردند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر