کد خبر: ۵۸۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
فیس‌لیفت ساینا چند؟

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

قیمت محصولات سایپا در بازار خودرو امروز تغییری نداشته است
قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- قیمت سهند S امروز یکشنبه پنجم اسفند ماه، تغییری نسبت به معاملات روز گذشته نداشته است.

قیمت سهند S در بازار خودرو ۵۶۰ میلیون تومان است. قیمت اطلس، سواری نسبتاً جدید سایپا از سوی فروشندگان بازار خودرو ۵۸۵ میلیون تومان اعلام شده است که ۲۵ میلیون تومان از سهند S گران‌تر است.

قیمت ساینا S دنده‌ای تیپ DA، ارزان‌ترین سواری کنونی بازار خودرو، ۴۸۰ میلیون تومان است. کوییک GX L نیز در یک‌رده قیمتی با ساینا S قرار گرفته است و ۴۸۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

خرید کوییک در تیپ SR، اما ۴۸۵ میلیون تومان آب می‌خورد.

قیمت شاهین پلاس مدل ۱۴۰۳ گران‌ترین سدان سایپا در بازار یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان است. متقاضیان خرید شاهین دنده‌ای نیز باید ۸۷۰ میلیون تومان هزینه کنند.

 

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر