کد خبر: ۵۸۱۸۰
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵

سقوط بهمن در جاده چالوس ۱۵ خودرو را گرفتار کرد

رئیس پلیس راه فراجا از وقوع حادثه سقوط بهمن در جاده چالوس و نجات جان ده‌ها مسافر توسط نیرو‌های پلیس و امدادی خبر داد.
سقوط بهمن در جاده چالوس ۱۵ خودرو را گرفتار کرد

مخاطب۲۴- سرهنگ احمد کرمی‌اسد در این خصوص گفت: در پی بارش شدید برف و سقوط بهمن در جاده چالوس، مسیر تهران-شمال در دو سمت به دلیل عدم ایمنی بسته شد. با این حال، متأسفانه تعدادی از رانندگان با وجود اطلاع رسانی‌های قبلی و انسداد مسیر توسط پلیس، به صورت غیرمجاز از مسیر‌های فرعی وارد جاده شدند.

وی افزود: شب گذشته این رانندگان پس از عبور از تونل کندوان و رسیدن به محدوده خاکک، گرفتار سقوط بهمن شدند. در این حادثه ۱۵ دستگاه خودرو و چند ده نفر از مسافران گرفتار شدند.

کرمی اسد ادامه داد: خوشبختانه یکی از رانندگان گرفتار با پلیس تماس گرفته و موضوع را اطلاع‌رسانی کرد. بلافاصله تیم‌های امدادی از پلیس استان‌های مازندران و البرز به محل حادثه اعزام شدند و عملیات امدادرسانی را آغاز کردند. با تلاش نیرو‌های امدادی و پلیس، عملیات تا ساعت ۳ بامداد ادامه داشت و تمامی خودرو‌ها و مسافران از محل حادثه نجات یافتند.

رئیس پلیس راه فراجا تأکید کرد: این حادثه هشدار جدی برای تمام رانندگان است. زمانی که مسیر‌ها به دلیل عدم ایمنی مسدود می‌شوند، حتی اگر به نظر می‌رسد که امکان عبور وجود دارد، باید از تردد در این مسیر‌ها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: از تمامی رانندگان محترم خواهشمندیم که به هشدار‌های پلیس و تابلو‌های مسدود بودن مسیر‌ها احترام بگذارند، تا از وقوع فاجعه‌های انسانی جلوگیری شود. رعایت این نکات ایمنی، علاوه بر حفظ جان خود، جان دیگران را نیز به خطر نمی‌اندازد.

وی در پایان تأکید کرد: پلیس از تمامی هموطنان درخواست دارد که در شرایط نامساعد جوی از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند و در صورت تردد در جاده‌ها، تجهیزات زمستانی و نکات ایمنی را جدی بگیرند.

برچسب ها: جاده چالوس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر