کد خبر: ۵۸۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹

صاحبان خودرو‌های پلاک گذرموقت بخوانند!

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا از ممنوعیت خرید و فروش خودرو‌های پلاک گذر موقت خبر داد.
صاحبان خودرو‌های پلاک گذرموقت بخوانند!

مخاطب ۲۴- سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور، معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا، اعلام کرد: بر اساس قوانین جاری، خرید و فروش خودرو‌های پلاک گذر موقت در کشور ممنوع است.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با تاکید بر اهمیت رعایت مقررات مرتبط با این دسته از خودرو‌ها اظهار داشت: هرگونه معامله، تصرف یا تردد خودرو‌های پلاک گذر موقت در معابر شهری و برون‌شهری غیرقانونی بوده و در صورت مشاهده، وسیله نقلیه توسط پلیس توقیف می‌شود.

بیشتر بخوانید

سرهنگ ابراهیم‌پور افزود: مطابق قانون، خودرو‌های توقیفی از نوع پلاک گذر موقت به‌عنوان کالای قاچاق تلقی شده و به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی واگذار خواهند شد.

وی ضمن اشاره به مستندات گمرکی مرتبط با ورود این خودروها، تصریح کرد: مالکیت وسایل نقلیه پلاک گذر موقت به‌طور دقیق در اسناد گمرکی تعیین شده و ورود و تردد آن‌ها تحت نظارت پلیس صورت می‌گیرد، بر اساس قوانین، حداکثر مدت مجاز برای تردد خودرو‌های پلاک گذر موقت در محدوده سرزمینی کشور پنج ماه تعیین شده است.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور از هموطنان عزیز در خواست کرد تا با توجه به این مقررات، از هرگونه خرید و فروش خودرو‌های پلاک گذر موقت خودداری کرده و از بروز مشکلات قانونی جلوگیری کنند.

برچسب ها: پلاک خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر