مخاطب۲۴- میرشاد ماجدی که در یک و نیم سال اخیر به عنوان رییس هیئت فوتبال مشغول به کار بود، موفق شد با جلب نظر اعضای مجمع فوتبال تهران، بار دیگر به عنوان رییس انتخاب شود و این بار جایگاه خود را برای چهار سال در اختیار داشته باشد.
ماجدی که بیشترین اقبال را پیش از انتخابات هم متوجه خود میدید و شانس خوبی برای پیروزی در انتخابات داشت، ۳۱ رأی مجمع را به دست آورد تا رییس فوتبال تهران باقی بماند.
مجید کیومرثی ۲۱ رای کسب کرد و رضا نقیپور احمدرضا براتی و علیرضا سهرابی هم در آغاز مجمع از حضور در انتخابات کنارهگیری کردند.
مجمع انتخاباتی هیات فوتبال استان تهران براساس برنامهریزی از قبل انجام شده روز شنبه مورخ چهارم اسفند ماه سال ۱۴۰۳ در سالن آکادمی المپیک مجموعه ورزشی انقلاب (سالن فارسی) برگزار شد و نمایندگان باشگاهها به همراه رؤسای فوتبال شهرستانها و سایر اعضای مجمع در این انتخابات شرکت کردند.
رضا درویش و علی نظری جویباری مدیران عامل پرسپولیس و استقلال دو چهره مشهور این انتخابات بودند و البته محمدحسین مرادمند هم احتمالا به عنوان نماینده بازیکنان در محل اخذ رای حضور یافت.
میرشاد ماجدی ۵۰ ساله در حالی دوره چهارساله ریاست خود را آغاز کرده که او با حضور در خط حمله تیم استقلال در دهه ۱۳۷۰ به فوتبال ایران معرفی شد، اما در سالهای گذشته پا به عرصه مدیریتی گذاشت و توانست به توفیق برسد.