کد خبر: ۵۸۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۷

باز هم جنجالی جدید از جاستین بیبر!

جاستین بیبر که به تیپ‌های خاصش معروف است یا یک ظاهر متمایز در مجامع عمومی حاضر شد
باز هم جنجالی جدید از جاستین بیبر!

مخاطب۲۴- در سال ۲۰۱۰ اولین آلبوم استودیوییاش به نام دنیای من ۲٫۰ منتشر شد و رتبهٔ ۱ جدول بیلبورد ۲۰۰ را از آن خود کرد و در کشور‌های دیگر نیز موفقیت‌های بسیار کسب کرد. تک‌آهنگ «عزیزم» از همین آلبوم توانست در کشور‌های مختلف به موفقت‌های چشمگیری برسد و حتی موزیک ویدئوی آن در یوتیوب، رکورد پربازدیدترین ویدئوی تاریخ یوتیوب را به مدت ۳ سال از آن خود کند. پس از موفقیت دو آلبومش، توری جهانی را با نام تور دنیای من آغاز کرد. سپس مستندی سه‌بعدی به نام هرگز نگو هرگز در اوایل سال ۲۰۱۱ اکران شد که حاوی صحنه‌هایی از اجرا‌های زنده و زندگی شخصی‌اش در هنگام برگزاری تور دنیای من بود و به پرفروش‌ترین فیلم مستند، موزیکال و کنسرتی تاریخ آمریکا تبدیل شد. در اواخر سال ۲۰۱۱ دومین آلبوم استودیویی وی با نام زیر دارواش به بازار آمد که همانند آلبوم اولش، شمارهٔ ۱ جدول بیلبورد ۲۰۰ شد. در همان سال از طرف مجلهٔ تایم به عنوان یکی از ۱۰۰ فرد تأثیرگذار سال و دومین فرد ثروتمند زیر ۳۰ سال معرفی شد. سومین آلبوم استودیویی وی با نام باور نیز در پایان بهار ۲۰۱۲ پخش شد. در همان سال مجلهٔ فوربز اعلام کرد که درآمد بیبر در دو سال گذشته ۱۰۸ میلیون دلار بوده‌است و تا مه ۲۰۱۲ بیش از ۱۵ میلیون نسخه از آلبوم‌هایش در جهان به فروش رسیده‌است. همچنین توسط همین مجله در رتبهٔ سوم فهرست صد شخصیت مشهور قدرتمند سال ۲۰۱۲ قرار گرفت.

با وجود آن که بیبر جوان در سال‌های ابتدای فعالیت در عرصه موسیقی، موفقت‌های چشمگیری کسب کرد، اما همواره به خاطر رفتارهایش مورد انتقاد گروهی دیگر از افراد قرار گرفته‌است. او چندین بار به خاطر رانندگی‌های خطرناک، تخریب اموال عمومی و حمله و ضرب و شتم اشخاص مورد پیگرد قرار گرفت و حتی در سال ۲۰۱۴ به خاطر رانندگی در حالت مستی و استفاده از ماری‌جوانا در میامی، آمریکا بازداشت شد و در دادگاه محکوم شد. در سال ۲۰۱۵ طوماری با بیش از ۲۷۰٬۰۰۰ امضا دیجیتالی توسط سامانهٔ «ما مردم»، از کاخ سفید خواست که بیبر را از آمریکا اخراج کنند. هرچند که تعداد امضا‌ها به تعداد مجاز رسیده بود و کاخ سفید باید به آن رسیدگی می‌کرد؛ اما دولت اوباما از رسیدگی به آن اجتناب کرد.

 

باز هم جنجالی جدید از جاستین بیبر!

برچسب ها: جاستین بیبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان
هوش مصنوعی همه‌کاره، در حال بلعیدن فرصت‌های شغلی، درآمد و حتی هویت ماست. اگر همین امروز ابزارهایش را یاد نگیرید، فردا ممکن است زیر دستانش کار کنید!
گردش مالی نمایشگاه کتاب امسال باورنکردنی شد! گردش مالی نمایشگاه کتاب امسال باورنکردنی شد!
این دوره نمایشگاه کتاب با افزایش حدود ۱۰۰درصدی نمایشگاه کتاب نسبت به سال گذشته همراه بوده است
دختر خوب مناسب ازدواج چه ویژگی‌هایی دارد؟ دختر خوب مناسب ازدواج چه ویژگی‌هایی دارد؟
در واقع ممکن است برای کسی که در یک خانواده مذهبی به دنیا آمده، مهم‌ترین ویژگی مورد نظر، پوشش و حجاب کامل باشد، امکان دارد برای کسی که در یک خانواده ثروتمند به دنیا آمده مهم‌ترین ویژگی یک دختر خوب، این باشد که او بتواند مستقل بوده و درآمد داشته باشد یا اصلاً دختر خوب برای رابطه از نظر یک فرد دیگر، کسی است که کم‌توقع باشد.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
برگزیده
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
28 اردیبهشت؛ روز خیام، هنرمندانه‌ترین گور به گور کردن تاریخ! 28 اردیبهشت؛ روز خیام، هنرمندانه‌ترین گور به گور کردن تاریخ!
اگر پارسال سریال حشاشین نام خیام را زودتر از ۲۸ اردیبهشت و مناسبت آن بر سر زبان‌ها انداخت امسال بحث امام زاده محروق در روز دوم عید بار دیگر نگاه‌ها را متوجه خیام و نیشابور ساخت.
ایران‌گرایی برای توسعه ایران ایران‌گرایی برای توسعه ایران
جامعه ایرانی امروز به دلایل مختلف از جمله برآمدن نسل‌های تازه و دور شدن از فضای پرشور آرمان‌ها و انقلاب و مقتضیات فضای جنگ، به دنبال بازتعریف خود به عنوان جامعه ایرانی است. این مساله‌ای منحصر به نسل جوان نیست. مساله‌ای پیش روی ایران در مختصات امروز است.
صفحه خبر بالای تصاویر